2012. május 24., csütörtök

Kóstold meg a tavaszi termést!

Lassan búcsút inthetünk 2012 gyönyörű tavaszának. Elmúlt ez a három szép hónap, úgyhogy a már-már kolostoros hagyománynak tekinthető kis visszatekintés következik most, az elengedhetetlen,
nyugalmas szemlélődést szimbolizáló paddal
.

Foglalj helyett itt mellettem és tekintsük át mi is történt a "kolostor" életében, az elmúlt három hónapban. No de előtte még hadd mutassam be ezt a számok és a statisztikák nyelvén is.

--------------------------------------------
Tavaszi Kolostoros Statisztika
--------------------------------------------

Az elmúlt 3 hónapban (bár még nem is ért teljesen véget) 10 nap volt, amikor 300 fölött volt a blog látogatottsága. Ebből két nap is volt, amikor nemhogy 300, hanem 400 fölé ment a napi látogatottság. Ráadásul az egyik nap csupán 2-vel maradt le az 500-tól, úgyhogy abszolút rekord történt a blog életében, az aznapi 498 látogatottsággal! (-:
Igazán megtisztelő és jóleső érzés, hogy egyre többen követik érdeklődéssel és figyelemmel az itteni dolgokat! Igyekszem az irányt, a tartalmat és a stílust tartani a jövőben is, természetesen abszolút pénztárcakímélő üzemmódban, hogy anyagi okok miatt aztán senki ki ne maradjon a meditáció nyugalmából, békéjéből és emelkedettségéből. Csak rajtad áll hogy mennyit merítesz az itteni dolgokból életed boldogabbá, harmónikusabbá és kellemesebbé tétele érdekében!

KÜLÖN ÖRÖM --> hogy most tavasszal több olyan olvasóval is leveleztem és ismerkedtünk meg emailben, akik már évek óta követik a blogot, de még soha nem írtak levelet. Több éve már hogy feliratkoztak a kolostoros bloghírekre, rendszeresen követték és kíváncsian figyelték az itteni dolgokat, azonban levelet még nem írtak. Most, talán a lágy tavaszi szellő kellemes simogatására tollat, illetve klaviatúrát ragadtak és beköszöntek az "Őrbódémba"! Ha Te is hasonlóképpen vagy ezzel a bloggal, hogy évek óta figyeled és követed, de még nem írtál nekem levelet, akkor azért legalább egy "Helló szia mi újság hogy vagy" emailt dobjál már be ide az Őrbódémba! Köszi! (-:

STATISZTIKA FOLYTATÓDIK --> Országokat tekintve, az elmúlt három, madárfüttyös tavaszi hónapban ezekből  jött a legtöbb látogató a kolostorba. Sorrendben:

Magyarország, Románia, Szlovákia, Németország, Anglia, Szerbia, Usa és aztán még jópár....

A blogbejegyzések kapcsán a legnézettebbek, a leglátogatottabbak dobogósai az alábbiak voltak:

Idegen Bárány - erre a bejegyzésre 926-szor kattintottak
Közös meditáció kint a szabadban - erre 813-szor kattintottak
Az IMF levele Orbán Viktorhoz - erre pedig 738-szor kattintottak

Szóval úgy tűnik hogy szépen lassan, kitartóan és megfontoltan halad a blog a maga útján, és egyre több ember életébe hozza már el a meditáció nyugalmát és harmóniáját, hogy végre valahára már egy valóban kedvesebb és boldogabb világban tudjunk élni. Olyanban amiben egyre többen érzik jól magukat a bőrükben! Olyanban amiben a remény, a kedvesség, a nyugalom és a békesség nem távoli elérhetetlen fogalmak, hanem a bennünk és a körülöttünk élő valóság! Olyan világban ahol a megértés, a bölcsesség, a türelem és az együttérzés kézzelfogható, és kitapinthatóan ott van a levegőben. Ez a blog ezért készül hogy efelé haladjunk egyénileg és kollektíven is. Ha úgy látod hogy ezügyben hasznosak az itteni bejegyzések, akkor mindenképp küldd tovább ezeket másoknak minél több helyre az interneten, hogy sok-sok emberhez eljusson! Nincs mire várnunk! Könnyen lehet hogy pont a Te továbbításod alapján fog valakinek ezáltal megváltozni az élete! Megtalálja végre azt amit régóta és fáradtan keres. Fellélegezhet, lelazulhat, meditálhat, elmélyülhet, nyugalomra, boldogságra lelhet...

Ne fossz meg ettől másokat! Ajánld nekik a blogot itt-ott. Fórumokon, facebookon, a weboldaladon, az ismerőseidnek, vagy bármerre amerre csak gondolod!

Itt lesz a tavaszi termés, kóstolgasd, ízlelgesd, és
amelyik tetszik továbbítsd!


***********
MÁRCIUS
***********

-> Balu szigorú és szembesít
Avagy 10 ok hogy miért nem meditálsz >>>

-> Leleplező videó
Az elméd könnyű megtéveszthetőségéről >>>

-> Idegen Bárány
Csodás film egy különleges vallási közösségről, és
egy különc lányról >>>

-> Tűzmeditáció Szekszárdon (videó)
Még egy kis "bakiparádét" is láthatsz! >>>

***********
ÁPRILIS

***********

-> Egy hajnali meditáció élményei
29 személyes élmény és tapasztalat egybegyűjtve itt >>>

-> Különleges kép a metróban
A bugyuta plakátok mellett jó néha ilyet is látni! >>>

-> Állatvásár és az iráni helyzet
A lókupecek, a tehenészek és a nyulasok világa itt >>>

-> Shri Mataji és a Stonehenge
Sahaj történelem képekben >>>

-> Másfél millió lépés Magyarországon
Lenyűgöző dokumentumfilm sorozat első része itt >>>

-> A "Miért?" varázslatos ereje
Érdemes feltenni Magadnak is ezeket a kérdéseket! >>>

-> Erdély Sahaja Jóga Meditáció
Tanulságos beszélgetés fiatal meditálók közt videón >>>

-> Közös meditáció kint a szabadban
A "fiók hadművelettel" egybekötve >>>

-> Meditatív tavaszi nap Szálkán
Zenés videoklip 5 percben >>>

*********
MÁJUS
*********

-> Időutazás sahaja jógikkal
Múlt, jelen, jövő >>>

-> Üzenet a világ sahaja jógijainak
Egy igazán kedves és tanulságos levél személyes tapasztalatok alapján >>>

-> 5 könyv, 5 tanulság
Téged melyik fogott meg? >>>

-> 12 dühös ember
A Kolostoros MoziHétvégék kapcsán már volt egy film, amire azt írtam ha egyet ajánlhatnék akkor az lenne az. Ha pedig csak kettőt, akkor talán ez lenne a másik! Igazán remek és tanulságos film ez! >>>

-> Az IMF levele Orbán Viktorhoz
Bármilyen érzelmű és irányultságú pártban, klubban, vagy egyéb emberi közösségekben, igazán hosszútávon nem fenntartható a hatalmi arrogancia burjánzása, és az eredménytelenség takargatása. E blogbejegyzés után beérkezett olvasói levelek aránya és véleménye kapcsán, a nyári hőség közeledtével úgy tűnik, igencsak olvadozik már az a bizonyos kétharmad. >>>

-> Shri Mataji a Földanyáról
Idézet itt >>>

-> A Jótündér és az Istentisztelet esete
A Jótündérre várakozol vagy Te magad válsz azzá? >>>


*  *  *  *  *  *  *


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!