2012. április 10., kedd

Shri Mataji és a Stonehenge

A misztikus Stonehenge rengeteg kérdést vetett már fel.
Shri Mataji Nirmala Devi, a sahaja jóga alapítója sok időt töltött Angliában. Évekig ott élt, és volt hogy Ő is ellátogatott erre a rejtélyes helyre. Figyeld miket mondott róla:

"Ebben az országban, az emberek már jóval Krisztus előtt használták a Kundalinit. A Stonehenge nem más, mint a Kundalini. A vibrációk hosszú ideje dolgoznak ebben az országban. "

H.H.Shri Mataji Nirmala Devi, Caxton Hall, London, 20/3/78

"Elmentem a Stonhenge-hez. A Stonhenge a Földanya alkotása. Megnézhetitek a vibrációit. Érezhetitek. "

Public Talk, Kingston-upon-Thames, England, 11/6/80

"Az emberek rengeteg könyvet írtak az angliai Stonehenge-ről, de semmit nem tudnak róla. Amikor elmentem oda, elmondtam, hogy ezek a kövek a Földanyából jöttek. Mindegyiknek van vibrációja. Érezhetitek."

Brighton, England, 19/7/80

"Elmentem a Stonhenge-hez. Mindannyian tudjátok, hogy van valami a Stonhenge körül - tudjátok, hogy van valami velük kapcsolatban. De mi? Ezek olyan kövek, amelyek a Földanyából erednek, amelyek vibrációkat árasztanak és az, hogy lefedték őket, később történt, bizonyára néhány ember...nem értették, hogy kerültek oda ezek a kövek, ezért lefedték őket. De ha szentek lettek volna, azt mondták volna, hogy ezeknek a köveknek vannak vibrációi. "

Caxton Hall, London, 21/7/80
Forrás

Egyébként Shri Mataji olaszországi kastélyát láttad már a hegyekben?
Ha még nem, nézd meg itt >>


Üdv
A Kolostor Őre

Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!