2011. május 9., hétfő

Shri Mataji kastélya

Hazatértem a több napos nemzetközi sahaja jóga szemináriumról, ami egy olyan helyen zajlott idén is, aminek nagy jelentőssége van a sahaja jóga nemzetközi világában. Több videót is felvettem az elmúlt napokban. Most itt az első részben azt a különleges helyszínt láthatod, ahol Shri Mataji az elmúlt évtizedekben megalapozta a sahaja jóga európai jövőjét. Ez pedig az észak-olaszországi kis faluban, Cabella Liguréban lévő kastélya.

Még ha nem is mélyedtél el a sahaja jóga meditációban, akkor is érdemes megnézned a kisfilmet, hiszen a gyönyörű hegyek és táj látványa mellett, valóban egy nem mindennapi épületet tekinthetsz most meg! Bár jelentőssége inkább a spirituális dimenziók, és a vibrációs világban bír kiemelkedő szereppel. Ha pedig egyre közelebb érzed magadhoz mind a sahaja jóga meditációt, mind Shri Matajit, akkor nincs is miről beszélnünk, ez a kisfilm Neked "kötelező", hiszen lehet hogy hamarosan Te is ott leszel személyesen!Az elmúlt napokban felhalmozódott olvasói levelekre mind válaszolni fogok, azonban ha írtál, akkor egy kis türelmedet kérem. Rendezem magam körül a dolgaimat, és írok!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!