2011. május 16., hétfő

Wolf Kati erről eddig még nem beszélt!


A médiában eddig nem nagyon publikált részletek tudhatsz meg most Wolf Kati életéből! Olyat, ami ráadásul amolyan összekötő kapocsként is jelen van közte, és a Kolostoros Blog között!

Ráadásul ez a kapocs nem új keletű, hanem jóval a blog indulása előtti évekből, a 2000-es évek elejéről származik. Előbb megvolt már ez, minthogy tudtam volna ki is az Wolf Kati. Mielőtt még azonban erre rátérnék, pár dolgot tudnod kell a mostani kemény örlődéseimről, hiszen ez érinti a meditációs szemináriumon rögzített videók, beígért második részét is.

Tudnod kell hogy imádom itt a bloggal kapcsolatos kreatív munkákat. Bejegyzések, cikkek írása, ötletelés, alkotás, olvasókkal való levelezés. Videók kitalálása felvétele, stb stb Azonban amit nagyon-nagyon nehezen viselek, bár muszáj derekasan helytállnom itt is, azok a bloggal kapcsolatos háttérmunkák. Mint például adminisztrációs tevékenységek, statisztikák készítése, és a technikai dolgok. Úgymint kép, hang, videó szerkesztő, felvevő eszközök, és programok kezelése. Ezektől szinte rosszul vagyok. Nagyon távol állnak tőlem, és ezért nehezen is boldogulok velük (még ha ez nem is látszik a blogban) Nagyon sok küzdelmem van ezügyben, amik hihetetlen módon el tudják vinni az időmet, energiámat, kreativitásomat és a kedvemet. A távoli jövőben, ha a Sors is úgy akarja, és összejön pár tervezett dolog, akkor a blog, ezirányú technikai és adminisztratív dolgait, át fogom adni másoknak, hogy nekem csakis azzal kelljen foglalkoznom, ami valóban "fekszik", ami jól megy. Persze ez még arrébb van, majd egyszer talán...

A meditációs szemináriumon felvett videók második részét is ezirányú nehézségek miatt egyelőre nem tudom most bemutatni Neked sajnos. Valamiért nem boldogulok most a videószerkesztővel, és napok óta nem halad előre az ügy. Elég kemény küzdelem van a technika és köztem, és egyelőre ő áll nyerésre, úgyhogy egy ideig még várnod kell a videóra. Nem tudom mikorra lesz kész, azonban addig is gondoltam bemutatom Neked a Wolf Kati és a Kolostor közti kapcsot, akit hogy úgymondjam, nevezhetnék 2. mesteremnek is!

Ahogy írtam korábban, hamarabb ismertem Őt, mint Katit. Ahogy itt a Spirituális úton Shri Matajit, a sahaja jóga alapítóját követem, úgy az élet más területein is megvannak azok az emberek, akiktől rengeteg tanultam és "követek". Több ilyen terület, több ilyen "mester", vagy úgy is mondhatnám inkább hogy "mentor" van az életemben. És az egyik, akinek bizony sokat köszönhet a Kolostoros Blog, és annak sikerei, az bizony szorosan kötődik Wolf Katihoz! Erről sokat nem hallani a médiában, pedig ez a Wolf család egy másik óriási sikersztorija!

Ahogy a papájuk, Wolf Péter a híres zeneszerző, Kati pedig szinte már az ország kedvence lett, úgy van valaki a családjukban akit már én korábban ismertem, még ha csak távolról is. Rengeteget tanultam tőle az elmúlt 6-7 évben! Sőt, azt is mondhatnám hogy az Ő inspirációjára született meg az egész Kolostoros Blog! Évek óta figyelem, követem, tanulok Tőle, ellesek dolgokat, szóval amolyan "kisinasként" igyekszem a mester kiváló fogásait és technikáit megtanulni, majd "átformálni" Kolostorosra, és a meditáció szolgálatába állítani! Abba a célba, hogy lehetőleg minden családba eljusson a meditáció üzenete és a meditáció békéje. Hogy harmónia költözzön a háztartásokba, és hogy megtalálják végre a békéjüket az emberek! Nem is húzom tovább az időt, ez az ember pedig nem más, mint...

Wolf Kati testvére Wolf Gábor, a magyar marketing szakma meghatározó alakja! Ő az, aki olyan bámulatos dolgot alkotott és hozott létre a semmiből az elmúlt 10 évben, ami nemcsak hogy lenyűgöző, de példaértékű minden (kis)vállalkozó számára! És nemcsak a vállalkozóknak, hanem minden olyan embernek, akinek fontos üzenete van a társadalom számára! A hazai kisvállalati marketing atyja bizony nem más, mint Kati testvére, Gábor! Persze ahogy lenni szokott, minél magasabban van az ember, annál több az irigye is, úgy Wolf Gábornál is megvan ez, hiszen nála, aki évről-évre olyan új dolgokat alkot a saját területén, és olyan újabb magaslatokra és "eredményekre" tör, ami sokakban "kiveri a biztosítékot", körülötte is jócskán megvannak ezek a negatív hangok.

Ha számodra nem a pokol mélyéről jövő, kénes szagú szó a MARKETING, és legfőképpen nem a rosszindulatú manipulációt, hanem a lehetőséget érzed benne, akkor Neked kötelező megismerned Wolf Gábor tevékenységét! Kutass rá a neten, és merülj el a Marketing Commando világában! Ha Téged amúgy kevésbé érdekel ez az egész, akkor csupán mint érdekességet, mint Kati testvérét, mint az Őr által szakmailag nagyra tartott, távoli "mentort" ismerd most meg egy rövid videó erejéig! Legalább is addig, amíg felgyűrt ingujjal és megizzadva küzdök itt a videószerkesztő szoftverekkel, a blogos háttérmunkák világában!

Wolf Gábor arról, ami a kis cégeket naggyá teszi:




Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!