2012. május 1., kedd

Időutazás sahaja jógikkal

Meditációs tapasztalatok a 90-es évekből, napjainkból, és még egy kis kitekintés is a jövőre nézve.

Videós interjú keretei közt sikerült beszélgetnem régi kedves jógitársaimmal, a Szálkai összejövetelen. Mindenképp érdemes lesz megnézned a felvételt ha komolyan foglalkoztat a meditáció, mert itt olyanokkal találkozhatsz, akik nem csak beszélgetnek, meg elmélkednek a meditációról és a spirituális világról, hanem ebben élnek nap mint nap! Tapasztalatuk már a 90-es évek elejére nyúlik vissza. Nagyon hasznos és érdekes témák kerültek szóba, úgymint:

- Régi guruk felelősség felvállalása a tanítvány fejlődéséért, és ez most hogyan alakult át a sahaja jógában. Mi is ennek az előnye, hátránya, azaz mi is a nagy "csapdája"?

- Komoly (de nem leküzdhetetlen) akadályok az ügyben, hogy igazán mélyen tudd átélni a sahaja jóga meditációt. Mik is ezek, és hogyan lehet ezen túllendülni?

- Mi az a legfőbb "üzenet" és tanács, amire Shri Mataji folyamatosan felhívta az emberek figyelmét, és miért is érdemes erre nekünk is nagy hangsúlyt helyezni?

- A Föld ökológiai katasztrófájának visszafordítása nem tudományos módszerrel. Vajon mi lehet az?

- Hogyan és milyen területekre fog "beszivárogni" a meditáció egyre nagyobb lendülettel a jövőben?

Szóval egy igazán felemelő, sokszínű, személyes, kedves, valódi sahaj beszélgetést láthatsz most itt, az elkövetkező egy órában. A felvétel minősége eltántoríthatja a felületes érdeklődőket, ugyanis szélfútta gyengébb hangminőség társaságában sikerült rögzíteni a videót. Ahol nagyon gyenge a hang ott felirat is olvasható. Szóval ha komolyan foglalkoztat ez az egész meditációs világ, ez a videó pont Neked szól!



Hasonló interjúkat láthatsz még itt:

- Nemzetközi szemináriumon, Olaszországban beszélgettem Lacival
Shri Matajiról, a finomenergia rendszerről, az anyagi világról és hasonlókról. Klikk ide a videókhoz >>>

- Szintén egy nemzetközi szemináriumon, Péterrel pedig arról beszélgettünk mi van akkor ha valaki színeket, aurát, fényeket és hasonló dolgokat lát meditáció közben vagy akár utána
Klikk ide a videóhoz >>>


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!