2016. május 11., szerda

meditáció-koncertMeditáció és Koncert,
azoknak akik valami különlegesre,
felemelőre és békésre,
valódi meditatív élményre vágynak


Valami olyasmire, amit sejtünk hogy bennünk van, de nehezen találjuk. Halk szavú, csöndes társ, valahol mélyen bennünk.

Amikor a pillanatok befeszülnek, amikor az érzelmek magukkal ragadnak, a düh, a keserűség, a csalódottság, vagy csupán a tompaság, akkor érezzük igazán hogy jó lenne. Jó lenne ha itt lenne, jó lenne ha velünk lenne. Ha felébredne.

Aztán egyszer csak megpendül a húr. Csönd lesz a teremben. Jólesik becsukni a szemet, és csak hallgatni. Megpihenni a csöndben, felengedni, ellazulni. És csak hallgatni a húrokat, ahogy a művész pengeti. Már nincs gondolat. Nincs feszültség, nincs aggódás, csak a pillanat. Ellazul az ember, megpihen, lénye könnyeddé válik, és utazásra indul. A létezés egy sokkal szebb, emelkedettebb állapotába. Mosolyországba, örömvilágba. A harmónia, a belső béke, és a derű társaságába. Ők így együtt, vezetődül, ezen az estén a szantúr húrjait küldik Hozzád.

Eljött hát a Te időd.
Lépj túl egy estére legalább a hétköznapok gondján!

Pontos helyszín, időpont és helyfoglalás

- - -

Néhány gyakorlatias jó tanács a
meditációs koncerthez

Egyensúly 

Még ha nehéz is, de próbálj valahogy egyensúlyban érkezni. Azaz, lehetőleg ne hullafáradtan, vagy ne túl pörögve. Ha munkából érkezel, napi 4 kávéval a szervezetedben, 5 meeting anyagával az agyadban, akkor nehéz lesz. Talán segíthet, ha előtte picit sétálsz egy parkban, valamelyest megnyugszol, lecsillapodsz.

Ha teljes kimerültségben érkezel, az sem lesz túl szerencsés. Próbálj kialudtan, kipihenten részt venni az eseményen. Jobban be bírod fogadni majd a vibrációkat.

Gyomor

Itt is jó tanács az egyensúly. Ne edd magad előtte degeszre, de ne is éhgyomorral ülj be.

Tudás

Tudom, tudom, rengeteg spirituális helyen jártál már, tele vagy tudással, tapasztalattal és élményekkel, és alig várod már hogy mindezt megoszd a melletted ülőkkel, de most ez nem az az alkalom. Próbálj inkább önmagadra, és az átélt élményre figyelni. Jobban jársz Te is, és a melletted ülők is, ha inkább meditáltok.

Tökéletesség

Valószínű nem lesz tökéletes az este. Biztos lesznek olyan kis nüanszni gesztusok, dolgok és helyzetek, amelyek elvonhatják a figyelmedet az élményről. Ne ragadj le ezeknél!

Idő

Végezetül pedig, ha mégis úgy alakulna az Élet, hogy Te nem érsz rá, és nem tudsz részt venni ezen az eseményen, attól még lehet hogy az ismerőseid és a barátaid igen.
Küldd el számukra a meditációs koncert információit és elérhetőségeit! Könnyen lehet hogy nagy hálával fognak gondolni utána Rád!

A közönség soraiban tehát néhány szék Rátok vár!

Addig pedig legyen itt egy kis ráhangolódás:

 

Üdvözlettel
A Kolostor Őre

Csak Könnyedén