2015. január 16., péntek

Meditációs Hétvége Shri Matajival

Sahaja Jóga
India Meditációs Túra 1998


Hétvégén talán egy picit több ideje van az embernek önmagára. Hogy pihenjen. Hogy feltöltődjön. Hogy az egész heti rohanás után, jobban önmagára találjon. A lelkére. A meditációra. Felemelkedésre. A létezés egy sokkal finomabb szintű, harmonikusabb, örömtelibb és emelkedettebb átélésére.

Ebben fog segíteni ez a mostani archiv videó 1998-ból. Shri Mataji, a sahaja jóga meditáció alapítója által szervezett India túra egy részének felvétele.

A videón hallhatod Sanjay Talwar -t, Simple Sharma -t, és más hasonlóan csodálatos zenészeket és énekeseket is.

Hangolódj, töltődj, meditálj...
Legyen kellemes, emelkedett hétvégéd!




*  *  *


Meditatív ücsörgésünk és ráérős szemlélődésünk
mai helyszíne és padja pedig:



A fotó beküldője Szabina,
helyszín Ratsatt -i Kastély Parkja.
Nagyításhoz klikk a képre!





Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!