2012. január 13., péntek

A puzzle játék spirituális öröme

Avagy, hogyan haladsz életed nagy kirakós játékában?

Mindannyian ismerjük azokat a bizonyos puzzle, kirakós játékokat, amikor is adva van egy nagy kép, amely kis részekre lett szétdarabolva, és nekünk kell összeraknunk. Már a kisgyerekek részére is készülnek ilyenek. Ezek persze még egyszerűbbek, könnyebb képek, és nincsenek is túl sok apró részre bontva. Vannak azonban komolyabb, igazi kihívás elé állító hatalmas, több ezer darabra bontott kirakósok is. Ezeket az ember csak nagy nagy türelemmel, odafigyeléssel, és sok-sok idő alatt tudja kirakni. Hasonlóképpen, ahogy életünk kis részleteit is rakosgatjuk egymás mellé, hogy végül kirajzolódjon a nagy és teljes kép.

Itt most ezzel kapcsolatban olvashatsz néhány jótanácsot, hogy életed kirakós játéka ne stresszel, értetlenkedéssel és idegbajjal töltött események sorozata legyen, hanem egy igazán örömteli, harmonikus és emelkedett időtöltés.

Legújabb cikkemet az alábbi portálokon olvashatod.

TudatosLét >>

NőiPortál >>

RoyalMagazin >>

Életforma >>

NőiNet >>

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Ami a cikkből kimaradt
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hogyan kapcsolódik ehhez a puzzle-hoz, a sahaja jógából megismert 3 energiacsatorna?

Nos, ha baloldali energiacsatorna ki van merülve, nem megfelelően van használva és negativ erőkkel terhes, akkor azt kell megtanulnia az illetőnek, hogy a puzzle darabokat igen is neki kell mozgatnia. Nem várhatja örökké a sültgalambot, és azt hogy majd maguktól fognak a puzzle darabok a helyükre kerülni. Igenis fel kell állnia, erőt kell vennie magán, megmozdulnia és a helyükre tenni a dolgokat.

Ha a jobboldali energiacsatornában vannak akadályok, akkor bizony azt kell megtanulnia az illetőnek, hogy ne szédüljön bele a túl sok puzzle rakosgatásba. Itt azt kell elsajátítania, hogy valójában nem is ő rendezgeti ezeket a kirakósokat, hanem egy nála sokkal nagyobb erő. Könnyen elveszhet önmaga mámorában, hogy milyen fantasztikusan rakosgatja is ő azt a bizonyos kirakót, pedig dehogyis. Fel kell fedeznie az ő "fantasztikus" egóján is túlmutató irányító erőt.

Ha a meditáló túljut a két csatorna nehézségein és illúzióin, akkor szépen lassan középre kerülhet, és megtapasztalhatja a valódi spirituális harmóniát. A dolgok a megfelelő időben kerülnek a helyükre, úgy és ahogy lenniük kell. Valójában mindig is így történik, csupán a viszonyulásunk változik. Innen már csak egy lépés hogy a meditáció által szorosabb kapcsolatba kerüljön ezzel a puzzle-t rakosgató irányító erővel, felemelkedjen saját maga és a csatornái fölé, és teljes "egyetértésben" és harmóniában tudjon ezzel a erővel kapcsolatban lenni, és közös puzzle rakosgatást játszani (-:


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!