2012. január 20., péntek

Személyiségtípusok - Te melyikbe tartozol?

Régi kedves blogolvasótól kaptam a minap egy remek weboldal ajánlót, ahol egy jung-i személyiségtípus tesztet találsz. Nézd meg hogy Te melyikbe is tartozol! Érdekes lesz, majd meglátod, klikk ide:

www.mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_20

Jungról pár évvel ezelőtt készítettem már egy rövid kis összefoglalót, amit itt találsz:

www.archive.org/download/jungmeditacio/C.G.Jung.pdf

(Ha kattintásra nem nyílna meg, akkor jobb klikk, cél, vagy hivatkozás mentése másként.)

KIEGÉSZÍTÉS: Ahhoz hogy Lényed Tudatos része egyre nagyobb bepillantást nyerjen a "Tudattalanba", vagy a Lélek Állapotába, Lényünk Mélyebb részeibe, ahhoz bizony meditáció szükséges. Az éles figyelem, a tudatosság és az éberség az nem erőteljes gondolkodással, elmélkedéssel, és ilyesmivel fejleszthető, hanem meditatív ellazultssággal, az elme csendjével, őszinteséggel, a figyelmünk és a tudatunk erősödésével. Ehhez elengedhetetlen a meditáció! Azaz hogy ne csak beszélgessünk róla, hanem benne is legyünk a folyamatokban...

Kellemes Hétvégét Kívánok!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!