2011. január 6., csütörtök

Racionalitáson innen és túl...

Egy olyan férfi történetét szeretném most Számodra bemutatni, aki különös utat járt be. A szülei szerint az első szó amit kimondott az életében, az a "pénztárca" volt. Való igaz, életének egy hosszabb szakaszában, a világ dolgainak főként a racionális megközelítése állt Hozzá közel. Aztán ahogy a természet is mindig az egyensúlyra törekszik, az Ő elétében is jelentős változás állt be.

Ezt a tanulságos utat ismerheted most meg. Akinek az életébe egy kis bepillantást nyerhetsz ma, volt már az Év Üzletembere, a Magyar Tőzsde Elnöke, szakíró, befektető, vállalkozó, mecénás, szövetségek és egyesületek igazgatósági tagja, sőt volt olyan szituáció is, amikor állítólag felmerült a neve, egy lehetséges miniszterelnöki pozíció kapcsán is. Ő pedig nem más mint Jaksity György



33:18 - től van a beszélgetésnek az a része, ahol jobban belemennek abba, hogy mitől változott az élete a racionalitás irányából, a Sorszerűség, az intuíció, a misztikum és a művészetek felé. Előtte inkább pénzügyekről, közgazdasági és társadalmi dolgokról van szó. Ha ezek is érdekelnek, akkor nyugodtan nézd végig az egész beszélgetést, szerintem tetszeni fog!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
VIDD HÍRÉT A MEDITÁCIÓ NYUGALMÁNAK! - Kérlek ne foszd meg az ismerős és ismeretlen társaidat a közösségi oldalakon a kolostoros meditációk békéjétől és nyugalmától! Ha tetszett ez a bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy elgondolkodtatni valónak találtad, akkor most mindenképp küldd tovább! HAJRÁ!