2010. augusztus 7., szombat

X akták a kolostorban


50. születésnapját ünnepli most hétvégén Mulder ügynök, azaz David Duchovny. Ezúton küldöm neki jókívánságaimat és az "X-aktás" üzenetemet, hátha még nem késő! Tévúton jár, ha "ODAÁTRA" vágyódik!

Sokakat vonz ez az UFÓ téma, tudom. Ki lehetne még ezt egészíteni a szellem és angyal világgal, halott lelkek, és az elmúlt életekbe vágyakozók vonzalmával, esetleg a jövőbe látás képességének bűvkörébe tartozásával, aurák és energiamezők látásával. Van még jópár, ezekhez a területekhez tartozó "képesség", ami sokakat vonzhat, "megbűvölhet" aztán ettől várhatja a... (vajon mit is?)

Miért is keresik, és miért is kutatják, AKARJÁK ezeket a területeket megfejteni, megismerni az emberek? Az ismeretlen világ vonzása lenne csupán a cél? Vagy mi? Olyan dolgokat és képességeket, élményeket birtokolni, amit a nagy átlag nem? Ettől várják, hogy jobb emberekké válnak? Ettől várják, hogy másokat jobbá tudnak majd tenni? Esetleg a világ fog ettől jobbá válni? Szóval a fő kérdést továbbra sem azon tartanám, hogy vajon ezek léteznek, vagy sem, hanem hogy MIÉRT VÁGYÓDSZ UTÁNUK???

Hidd el, ez a legfőbb kérdés! MIÉRT vágyódsz ezek után, miért keresed, és miért kutatod a társaságukat? Mit vársz tőlük?

Rosszhírem van az ilyen irányultságú olvasók felé, hiszen az IGAZSÁG nem ODAÁT, hanem IDEBENT van! Azaz Benned, Bennem, és a Mindannyiunkban megbújó, Lélek Állapotán. Minnél messzebbre próbálunk nézni, annál kevésbé látunk belülre, és annál kevésbé látjuk a "fától az erdőt"! Ez az Igazi Vakság!

Az egész világot meg AKARJUK ismerni, tudni, közben még mi magunkkal sem vagyunk tisztában! Mi az ami Bennünk van? Nem vagyok fejlődés és haladás ellenes, meg hogy az ember ne fedezzen fel új dolgokat, de ÖNMAGUNKAT VAJON MIKOR FOGJUK FELFEDEZNI???

A fent említett "spirituálisnak" hitt képességek és vonzódások olyan zsákutcába tesznek, amitől mindent megkaphatsz, csak a végső békességet, üdvöt, kapcsolatot, megvilágosodást, nirvánát nem. A Lényegtől kerülsz egyre messzebbre. Távol, nagyon távol...

...a témát most még itt lehetne sokkal tovább folytatni, de nem teszem. Ezt inkább a meditációdra bízom. Meditálj, merülj el Önmagadban és a Végtelenben! Keresd és kutasd a válaszokat és a megoldást! Ha az UFÓ keresésben és Aura látásban nem is, de a Végtelenben való tűnődésen, az Elme Csendjén, és a meditáció felfedezésének segítségében, továbbra is itt lesz a kolostor, és Te Magad is, Igazi Önvalód a Lelked, azaz a Legfőbb Társ!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

.