2009. május 4., hétfő

Az Élet Bölcsességének Kiskönyve!

Több ezer éves könyv, ami még a mostani, zavaros 21. században is hasznos útmutató!

Az egyszerű hétköznapi problémáktól kezdve, egészen az élet nagy kérdéseire is választ adva nyújt segtséget az olvasónak. A távol-keleti hagyományok egyik jelentős ága is ezen alapszik. Napjainkban pedig már a nyugati világ gondolkodói, filozófusai, sőt néha még az üzletemberei is kezdik felfedezni, választ keresve benne a kérdéseikre.

Ez pedig nem más, mint a Tao Te King - Az Út és Erény könyve! részleteket, és bővebb ismertetőt itt találsz róla >>

A könyv jelentős előnye, hogy egy olyan kis kellemes "csomagolásban" van, olyan méretben került kiadásra, hogy az ember könnyen a táskájába teheti. Akár még kabátzsebbe is kényelmesen belefér! Viheti magával az elmélyülésre vágyó olvasó a buszra, a munkába, vagy bárhová ahol jól eshet egy pár perces, kis gyors, instant "bölcsességkorty".

-------------------------------------------------------------------
* * * MEGNYERHETED, a Tiéd lehet!!! * * *
-------------------------------------------------------------------
Ezt az igazán felemelő, fantasztikus művet fogja megnyerni a kolostor egyik lelkes olvasója, egy héten belül!
Lehet hogy Te leszel az?
Ez lesz az első ilyen nyereményjáték itt a blogon, ezáltal ez lesz az a 2. új elem, ami a május 9 -i, közös Telihold meditációnkkal kapcsolatban érkezik.

A nyereménykönyv megszerzésének 3 könnyű feltétele:

1, - Csakis olyan olvasó indulhat a játékban, aki már igényelte a 4.V.M.A tanulmányt, vagy regisztrált korábban a BLOGHÍREK-re. Ha Te köztük vagy, akkor jó eséllyel figyelheted a játékot!

2, - A május 9 -i közös, kollektív, Telihold meditációnkon vegyél részt, és pár mondatban írd le a tapasztalataidat (legyen bármilyen is!) és küld el az email címemre!

A közös meditáció, szombaton 20:00-23:00 közt lesz. Ebben a 3 órában, természetesen akkor csinálod majd meg a gyakorlatot (szombaton küldöm majd részletesen) amikor jólesik. A 3 órás idősáv lényege, hogy abban az időszakban biztos legyen még rajtad kívül jópár ember, akivel együtt meditálsz, meditálunk, ezáltal erősítve, mélyítve önmagunkban a meditáció erejét. Az hogy pont Teliholdra esik ez az első közös meditáció itt a blogban, nem véletlen! Ez a meditáció, pont a Telihold negatív hatásainak a közömbösítésében segít majd, és abban, hogy ez az este mindnyájunknak igazán feltöltő, közös, meditatív és kollektív esténk legyen. Legyőzünk minden fizikai korlátot, és a figyelmünket közösen a meditációra helyezve fogunk új tapasztalatokat szerezni.

Én végíg itt leszek mind a 3 órában.

3, - A szombat este után, hétfőn éjfélig várom a beérkezett élménybeszámolókat, és tapasztalatokat (legyen bármilyen is!) és közülük fog kikerülni a nyertes, sorsolás útján. Ha közjegyző nem is, de a feleségem fogja a játék tisztaságát ellenőrizni (-: Még egy feltétele van a könyv megszerzésének. A nyertesnek hozzá kell járulnia hogy az élménybeszámolóját publikáljam itt a blogban névvel, és várossal (faluval). Tehát amit beküld nekem, leírását a tapasztalatairól, azt közzétehessem, és odaírhassam alá Pl:

Hétköznapi Hugó
Meditációfalva


Ha ezt a fenti 3 egyszerű kis játékszabályt elfogadod, teljesíted, és nyersz is, akkor pár nap múlva, már a Tiéd lehet "Az Út és Erény könyve" -nek utazóbarát kiadása!
Természetesen a postaköltséget is én állom!

VIGASZDÍJ
Mivel nyereménykönyvből csak 1 darab van, azért nem szeretném ha azok, akik megtisztelnek a bizalmukkal, és megosztják velem a tapasztalataikat, "üres kézzel" távoznának a kolostorból! Nekik is készültem egy iiiiiigazán szuper ajándékkal, ami már tényleg meglepetés! Erről már többet nem fogok a héten írni, ez legyen az ő kiváltságuk! Jövőhét elején már meg is fogják kapni, és remélem hogy sok-sok örömet fog nekik szerezni! (-:

Ezért semmi mást sem kell tenned, mint megírni, hogy milyen tapasztalásaid voltak a szombati közös meditációban! Minden fajta élménybeszámolót elfogadok, nincs jó, vagy rossz válasz, és a leírás hosszúsága sincs meghatározva!
Írj annyit, amennyi jólesik!!!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Szombat előtt jövök még egy tanulságos bejegyzéssel,
aminek a "Gondolatok a pénztárcádról!" lesz a címe.