2009. május 30., szombat

Egészség legyen meg Térerő, a többit...

...megvesszük!

Tartja a pesti vagányok mondása. (-:

Ha térerővel nem is szolgálhatok, de az egészséggel kapcsolatban egy olyan programajánlót hoztam Számodra, amit szerintem kár lenne kihagyni!!!

Nagyon nagy öröm az, hogy eljutott oda az emberiség (...vagy inkább visszatalált) hogy már nincs különválasztva a testi, fizikai egészség, a belső, lelki egészségtől. Felismertük, hogy ez a két dolog nem hogy külön járna egymástól, hanem szoros kötelékben vannak, és elválaszthatatlanul hatással vannak egymásra!

Ebben a mostani programajánlómban, egyszerre,
mind a két oldalad egészségét, és általános állapotát is javíthatod,
ráadásul ingyen!!!


És mindezt, két napon keresztül, egy csodálatos helyszínen, a városliget, hatalmas fáinak a társaságában, a természet, igazán kellemes lágy ölén!

EGÉSZSÉGLIGET 2009 >>

A teljes, és minden szempontból egészséges életnek elengedhetetlen része a meditáció, ( ...bár lehet hogy ezt már Neked nem is kell magyaráznom, hogy miért... ) ezért a két napos, városligeti eseményen, megtalálhatod a Sahaja Jóga Meditációs Sátrat is, ahol megpihenhetsz, meditálhatsz, feltöltődhetsz, csakrát tisztíthatsz, felteheted kérdéseidet, vagy ami éppen jólesik...

Az elmúlt években nagyon kellemes élmény volt kint lenni a Ligetben, és együtt meditálni, beszélgetni az érdeklődőkkel! Nézd meg a videófelvételeket arról, hogy milyen is volt ez az egész:

Meditációs Sátor A Ligetben 2007 >>

Meditációs Sátor A Ligetben 2008 >>

Szóval ez lesz, úgyhogy otthon ne maradj a jövő hétvégén a négy fal közt! Menj ki a ligetbe, és tölts egy hétvégét, a testi-lelki egészség jegyében!



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Idén, én "igazoltan" leszek távol az eseménytől.
Hogy miért, erről fog szólni a következő bejegyzés!