2009. március 18., szerda

Hétköznapi Hugó találkozása a Kolostor Őrével

--------------------------------------------------
...és az a bizonyos 9 betű !!!
--------------------------------------------------

Megváltozott a világ. Hétköznapi Hugó egyre inkább így érzékelte az utóbbi években. Valami mintha belül mocorogna, valami mintha kitörni készülne. Hugó tudta hogy ez most igazán nagy dolog lesz. Ez nem amolyan új divathóbort, vagy ilyesmi. Több annál, sokkal több! Láthatatlan, de egyre inkább érzékelhető, az élet minden területére kiterjedő változás.

Hétköznapi Hugó már saját magán is tapasztalta ezt a változást. Minél inkább érezte magán, hogy "megvilágosodik", egyre inkább átjárja a változás szele, annál inkább érezte hogy igen, ez lesz AZ! Ez segíthet majd az embereknek, és nem a sok-sok agyalás, elmélkedés, okoskodás... Minél inkább elmerült a változás tengerében, annál inkább látta, micsoda erőről, micsoda hatalmas dologról van itt szó. Emellett nem fog tudni szó nélkül elmenni az emberiség! Lesz aki majd elfordítja a tekintetét, aztán lesz, aki le sem tudja majd róla venni a szemét.

Hugó örült. Valami földöntúli boldogság járta át a lényét, hogy végre megérkezett az emberiség életébe az, amire mindig is vágyott!
Béke lesz... Igazán béke...
Hiszen már látta, hogy mindez belül fog mindenkiben megtörténni. Belülről fog elindulni, és magával sodorja az egész emberiséget.

Hugó örült, viszont nem akart hazudni önmagának. Nagyon sok kérdés felmerült még benne, annak ellenére hogy már érezte, már tudta, már tapasztalta, hogy ez a 9 betű fogja elhozni az Ő életébe is, és mindenki más életébe is a közös ÜDV-öt, a felemelkedést, a megnyugvást, a megbékélését, és az átalakulást.

Az a 9 betű, ami mindent el fog mosni. És ez már el is kezdődött!

Hétköznapi Hugó, túl a nagy lehetőségek örömén, az utóbbi napokban bizony kicsit maga alatt volt. Sokat dolgozott, és pár dolog nem is volt rendben az életében. Érezte, hogy bizony sokszor nehéz még a Létezés. Viszont nagyon megörült, amikor a napokban megtudta, hogy A Kolostor Őre elhagyni készül a kolostorát, és látogatást tesz a városban! Hugó már ismerte egy ideje, és tudta, hogy az Őr is hasonló cipőben jár mint ő, hiszen a 9 betű már az ő életében is szépen mossa, és mossa a dolgokat, viszont van, hogy néha még ő is megfárad a Kolostorában...

Ilyenkor, a ritka találkozások alkalmával viszont mindig előkerül a 9 betű, mindig odatérnek vissza. Megbeszélik, újra és újra átélik, tapasztalatot cserélnek, örülnek, nevetgélnek, szóval együtt már könnyebben felülemelkednek a dolgokon, és közösen áldják az életükben...

Kapd el Te is a Kolostor Őrét, a ritka városi látogatásai legújabb alkalmával, és faggasd ki, a 9 betű Titkáról! Most szombaton itt >>


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: a Sahaja Jóga részleg környékén keresd!