2009. március 16., hétfő

Egy figyelemreméltó vizsgálat eredményei

Egy érdekes cikkre bukkantam.

"A számadatok szerint a franciák évente másfél hónappal kevesebbet alszanak annál, mint amire szükségük lenne." ...tovább a teljes cikkhez >>

Szóval a fenti cikk arról ír, hogy egyre kevesebbet alszanak a franciák (nagy valószínűséggel mi is!) és nagyon sokan, azt sem jól!

"...A felmérésben részt vett személyek egyharmada állította, hogy rosszul alszik, 55 százalékuk pedig 8-9 órát szeretne aludni. ..."

A Te életedben hogy jelenik ez meg?

Tehát az emberek közül, nagyon-nagyon sokan, egyre kevesebbet alszanak, és egyre rosszabbul. Ehhez már csak "hab a tortán" hogy napközben pedig egyre több dologgal foglalkozunk, egyre pörgősebb a világ, egyre nagyobbak az elvárások, egyre több inger, kihívás ér minket.....
(tovább is van, mondjam még?!?!)

...mi lesz ennek a vége?
...mit tudsz ezzel kezdeni?
...milyen megoldást ajánl a cikk? (harmatgyengét)

JÓHÍR

- Van olyan lehetőség, hogy az egész napi stresszt, rohanást, feszültséget, problémákat, kétségeket ne vidd magaddal az ágyba, és ne ezzel terheld magad még akkor is, amikor egész lényednek, pihennie, töltődnie kéne!

- Van olyan lehetőség, amivel végre tényleg úgy tudsz majd aludni, hogy nem fáradtabban, és levertebben fogsz felkelni, mint ahogy ledőltél!

- Garantáltan működő és kipróbált módszer, mert szerencsére már sok-sok ezer ember alkalmazza ezt sikeresen, akiknek ezáltal az élete, az éjszakái, végre hatékonyan töltik be azt szerepet, amivel hivatott szolgálni, az emberiség kiegyensúlyozott életét. A feleségem is már 16 éve használja ezt a módszert, minden nap, lefekvés előtt! Hát csoda, ha én is "rákaptam"? (-:

......igen-igen, ha rendszeres olvasóm vagy,
akkor az amire gondolsz, de hagy fokozzam még egy kicsit...
(-:

- Ráadásul ez a lehetőség, ez a módszer semmibe nem kerül!!!
Hány "csodamatracos" meg "varázsálom kütyüket" hirdetnek horror áron? Rengeteget! És teljes mértékben meg is értem azokat, akik megvesznek ilyesmit, mert érzik hogy valamin változtatni kell. Érzik, hogy hatékonyabbá kell tenniük, azt az amúgyis egyre rövidebb alvásidőt, hogy utána jól tudjanak teljesíteni. Hát egyáltalán nem csoda hogy kipróbálnak több eszközt, és módszert.

Ha Te is ilyen kísérletező típus vagy, akkor mindenképp adj egy esélyt ennek a mostani lehetőségnek. Teszteld le egy hétig, és utána várom a véleményedet, hogy segített-e vagy sem!
--> kolostorore@gmail.com <--

...ha rendszeres kolostorblog olvasó vagy, de nem használod ezt a módszert mindennap lefekvés előtt, akkor, ...ööööö..., ha nem is nagy fekete pont, de azért tényleg figyelj oda, mert igazán közös ügyünk, egy teljesen KIPIHENT (bizony, így nagybetűvel!) társadalom!

Tényleg elég már a kollektív levertségből, fáradtságból! Fogjuk meg saját magunkat a fülünknél fogva, és emeljük ki az életünket, ebből a stressz, és egyéb negativítások által, minket bábuként rángató káoszból! Tegyünk rendet az életünkben, a nappalainkban, és az éjszakáinkban!

Ez a bejegyzés most nem arról szól, hogyan végezz kevesebb dolgot napközben, hogy több időd legyen aludni (lehet írok erről is hamarosan), hanem arról,

-------------------------------------------------------------------
Hogyan aludj úgy, hogy teljesen ellazulj,
kipihenten, és feltöltődve ébredj, és teljesen friss,
új erővel kezdhesd a következő napot?

-------------------------------------------------------------------

Ezt csakis úgy tudod elérni, ha lefekvés előtt nemcsak a testedet tisztítod meg, nem csak egy külső tisztító zuhanyt veszel, hanem egy hasonlóan üdítő, belső tusolást is!

Ahogy kívülről is igyekszel teljes alapossággal megtisztítani a testedet a kosztól, és az egész napi szennyeződésektől, úgy belül is el kell végezned ezt az alapos "mosdást", hogy ne "piszkoktól" terhelve búj az ágyba.

Ha éles szemmel figyeled önmagadat, és az egész napi érintkezéseidet az emberekkel, akkor rengeteg bosszúságot, indulatot, haragot, feszültséget, félelmet, kétségeket és hasonlókat fedezhetsz fel másokban is, és magadban is. Na ezektől, a nagyon durván terhes, negativitásoktól, szennyeződésektől kell megtisztítanod önmagadat. Az érzelmeidet, a gondolataidat, és az egész Lényedet.

Ehhez szükséges a rendszeres napi meditáció. Kezd úgy, hogy hetente minden nap, lefekvés előtt meditálj... Könnyűnek hangzik, de nem lesz az! A belső akadályok majd megpróbálnak letéríteni, de légy erős (elvégre a Te életedről van szó!) és minden este, lefekvés előtt, mielőtt még bebújnál az ágyba aludni, meditálj! Aztán csak figyeld, hogyan alszol, hogyan ébredsz, és hogyan alakulnak át a nappalaid is.

Küldök Számodra két megnyugtató, "tisztító", és igazán alvást javító, tökéletesen feltöltő meditációs gyakorlatot. Nem kérek érte se pénzt, se semmilyen ellenszolgáltatást! (én is így kaptam) Végezd el egyik nap az egyiket, másik nap a másikat, majd így felváltva egy hétig a gyakorlatokat!

Jó éjszakát, és szép álmokat meditációk itt >>

Ha már ismered őket, de nem alkalmaztad eddig rendszeresen, akkor Te is próbáld ki ezt az egy hetet, add meg magadnak ezt a lehetőséget, és figyeld a finomszintű változásokat az életedben.
Kezd ma este!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Tényleg kiváncsi vagyok a hetedre hogyan sikerült!
Nagyon érdekel hogyan, és mikor fogja már a társadalmunk tényleg kipinenni magát.
Várom a leveledet, és a tapasztalataidat itt:
kolostorore@gmail.com

Jó éjszakát!