2013. október 27., vasárnap

Jótanács a kolostor kertjéből

Olyan, amit ha megfogadsz, akkor a Tudás óriási tárháza fog előtted megnyílni! A Tudás, a Felismerés, és a Tapasztalás Édes Gyümölcsei, ami mind-mind arra várnak hogy felfedezd és megízleld őket!

Az előttünk álló egyre hosszabb őszi és téli esték, kifejezetten alkalmasak lesznek erre, úgyhogy töltsd hasznosan, értelmesen, építőjelleggel és meditatívan az idődet Te is! Klikk a videóra!
* ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** *

Meditatív ücsörgésünk, tűnődésünk és ráérős szemlélődésünk mai helyszíne és padja pedig:A kép készítője Tünde.
Helyszín Zsámbék.
Nagyításhoz klikk a képre!
Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!