2013. október 19., szombat

A gyógyító zene"Azt sajnálom csak, hogy az emberek nem képesek megérteni országunk zenéjének nagyságát. Ha ezt hallgatják nem lesznek betegek, nem kapnak szívrohamot, semmit egyebet."

"A természetem az, hogy egy vagyok a zenével. Nem szükséges a bonyolultságot, és mindent megérteni, de hogyha a Gondolatmentes Tudatosságban vagytok, az öröm amit a művészek teremtenek, elkezd a lényetekbe áramlani, és igazán élvezni tudjátok a zenét... "

Shri Mataji
Nirmala Devi
Forrás >>

Ennek örömére választottam most számodra egy koncert videót,
Áron YouTube csatornájából , ami szerepelt már itt a blogban, de annyira felemelő, hogy nem lehet ezt elégszer hallgatni (-:

A felvételen hallható instrumentális, azaz ének nélküli, csak hangszeres meditatív zene, és énekes szent dalok,
úgynevezett bhajanok is. Nagyon lágy, nagyon "finom",
valódi "Isteni" dallamok ezek.

Hagyd hogy ez a csodás meditatív zene ellazítson,
felemeljen, simogasson, és meggyógyítson...


* ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** *

Meditatív ücsörgésünk, tűnődésünk és ráérős szemlélődésünk mai helyszíne és padja pedig:


A kép készítője Éva.
Helyszín Bp, Békásmegyer, Béka tónál.
Nagyításhoz klikk a képre!

- A fotóhoz kiegészítésként Éva még megemlítette, hogy direkt úgy csinálta a képet, hogy lehessen látni a pad környezetét is, mert a padon történő szemlélődésnek az is részese, és hogy láthasd most azt Te is.

- Én teszem még hozzá kiegészítésként, hogy ezek a padok, amelyek folyamatosan megjelennek itt a blogban, ezeket egyre több blogolvasó ismeri fel. Egyre többször kapok levelet arról, hogy valaki ráismert az itt bemutatott padra, hiszen mindennap elmegy mellette, vagy a lakóhelyéhez közel van, vagy ilyenek.
Milyen kicsi a világ, mi?! (-:

- A beküldött padok fotói folyamatos feldolgozás alatt vannak, hamarosan mindegyik publikálásra kerül.

- És persze a továbbiakban is jöhetnek a padokról készült fotók! Vegyük észre mennyi remek pad van a világban, amiken meg lehet pihenni picit. Leülni, szemlélődni, és eltűnődni azon, hogyan is változik a környezet, az évszakok, és életünk útjának folyása. Jó néha ilyen kis szünetet tartani és csak úgy tűnődni, töltődni, pihenni majd tovább menni, és a Sorsunkat jó szívvel betölteni...


----------------------------------------------------------------------
Mutasd meg a padot, azt amelyik
társadul szolgált Neked is valamikor,
egy kis tűnődésre
az életben
----------------------------------------------------------------------
Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!