2013. január 3., csütörtök

Új év! Régi élet?

"A szilveszteri vidám pezsgő durranás pillanatában, hány és hány millió ember fogadja meg hogy jövőre már másképp lesz minden? Eljön végre a fogyókúra ideje, a sportos és egészségesebb élet, a több könyv és tanulás időszaka, a stresszmentes élet, és ki tudja még milyen fogadalmakat ígérünk meg magunknak. Azonban valóban új élet köszönt be a régi helyére? Ezt a témát járja picit körbe ez a mostani cikk, és talán még felismerés is gyúlhat arra, hogy felesleges várnunk a következő szilveszterig a fogadalmakkal és megvalósításokkal."

Legújabb cikkemet már az alábbi portálokon olvashatod:

Filantropikum >>

Nembulvár >>

Twice >>

Royalmagazin >>

Életforma >>


---------------------------------------
Ami a cikkből kimaradt
---------------------------------------

Ha valóban új életre vágysz, és nem csak a felszínen, hanem
mélyen belül, akkor bizony kezdj el végre meditációs programokra járni Te is! Néhány lehetőség itt >>


* ** * ** * ** * ** * ** * **

Meditatív ücsörgésünk, tűnődésünk, és ráérős szemlélődésünk mai padja pedig:


A fotó beküldője Nóra,
helyszín: Csesztve, Madách kúria.
Nagyításhoz klikk a képre!

------------------------------------------------------------------------------
                                     * FELHÍVÁS *

A kolostoros blogban továbbra is egyre több fotót szeretnék bemutatni padokról. Hátha ez a sok pad majd hozzájárul ahhoz, hogy a mai rohanó, kapkodó és sietős ideges világban, egyre többeknek legyen kedve picit leülni a padokra. Csak ülni és semmit tenni. Csak figyelni, csak észrevenni. Merengeni, tűnődni, meditálni. Csak érzékelni önmagunkat, másokat, a környezetet és a világot. Gyönyörködni a tájban, felengedni, ellazulni. Ezért bármerre jársz is, és látsz egy padot, egy környezetet, érzel egy pillanatot ami szerinted abszolút ideillene, akkor fotózd le, küld el nekem emailben és megosztjuk másokkal is.

FELTÉTEL: csupán annyi, hogy a fotón lévő padon ne üljön senki. Üres legyen, ezáltal "hívogató". Írd majd meg a helyszínt, hogy hol áll a pad, és majd a keresztnevedet is, hogy a blogban a kép alá írhassam. A fotónak nem szükséges se művészinek lennie, se nagyon jó minőségűnek. Legyen olyan környezetben és olyan pillanatban, amit úgy érzel hogy jól mutatna itt. Akár városi fotó, akár tanyasi, magyarországi, vagy épp külföldi. Épp amerre jársz. A PAD sok mindenen túlmutat. Országhatáron, nemzeten, gazdasági helyzeten, politikai beállítódáson, bőrszínen vagy valláson.
Egy PAD, az "csupán" PAD! Egyszerű és tökéletes. Úgyhogy
fotómasinákat elő, örvendeztesd meg egy paddal a kolostoros blogolvasókat, és az Őrt!
----------------------------------------------------------------------------------Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!