2017. szeptember 1., péntek

Túra 1. - Szaunalepedő, Bakancs, Fogorvosi szék


Augusztus végén lezártam a nyár végi összesítést itt a kolostor udvarán, aztán Zsuzsával bőröndbe pakoltunk és irány Magyarország! Magunk mögött hagytuk Mozart földjét, hogy szétnézzünk Nyugat-Magyarország lankás dombjai közt, túrabakanccsal bejárjuk az erdőket, szauna izzasszon, testünket termálvíz kényeztesse, fogunkat pedig szakértő kezek fúrják. Hosszú, kellemes nyári napok, különleges tapasztalások, érdekes benyomások, és gyönyörű tájak voltak.
.
Útinapló jelleggel küldtem a rokonoknak az emaileket, hogy merre járunk, miket hallunk, miket látunk. Aztán arra gondoltam, hogy talán hasznos lenne ezek közül a levelek közül néhányat megosztani itt a kolostor udvarán is.

Nem meditatív jellegűek ezek a levelek, viszont elgondolkodtató dolgokról, emberekről, történetekről, szóval magáról az életünkről szólnak. A rokonoknak küldött privát sorok picit csiszolt, rendezett, szerkesztett formában kerülnek majd itt bemutatásra. Nem is mindegyik, csupán azok, amelyek a szélesebb olvasói közönség számára is érdekesek, tanulságosak lehetnek. Ezekről fognak szólnak a következő napok itt a kolostor udvarán. Ha van kedved, maradj, tűnődj, nézelődj.
.

.
Üdvözlettel
A Kolostor Őre

Csak Könnyedén

Túra 2. - A fák >>
Túra 3. - A Korona >> 
Túra 4. - Pokoj Vydavatel >>
Túra 5. - Segafredo >>
Túra 6. - Az óvatos professzor >>
Túra 7. - A Fogorvos Sóhaja >>

Társadalmi célú hirdetés: