2015. szeptember 10., csütörtök

Meditáció az IKEA -ban


"Már régóta az IKEA -ban dolgozom, és a sahaja jóga meditációt is már 3 éve gyakorlom. Nagy megtiszteltetésnek éreztem, amikor felkértek arra, hogy mutassam be ezt a meditációt a munkatársaknak a következő találkozónkkor."

Aztán Colleen, a burlingtoni, kanadai hölgy (a képen baloldalon) meg is tette ezt a következő meetingen, ahol kb 50-60 kollega gyűlt össze.

Fotókkal, élményekkel a teljes történet itt >>

Colleen elmondása szerint, meglepte őt, hogy a főnöke ajánlotta ezt más osztályoknak és más menedzsereknek, hogy Colleen meditációkat vezethetne a munkamegbeszélések végén több osztály számára is.

Collen azt mondja nagyon jól tovább tudta adni azt a tudást és tapasztalatot, amit ő is az elmúlt években szerzett a sahaja jóga meditációs programokon. Mind a csakrákról, mind a meditáció állapotáról. Nagyon kis egyszerű meditációkat vezetett a  különböző korú és összetételű társaság számára, de nagyon hatékony volt az egész, és nagyon pozitív visszajelzések voltak.

A meditációk végén megkérte a társaságot, hogy csak üljenek csendben. Gondolatmentes állapotban. És ebben az állapotban egyre inkább elkezdték érezni önmaguk finomszintű vibrációit.

Az emberek végül nagyon hálásak voltak ezért az élményért.

A teljes történet angolul itt >>


Ha tetszett, akkor talán ezek is:

- A katonák meditációja >>>

- Letölthető vezetett meditációk >>>

- A meditációs terem csöndje >>>

- Ne bonyolítsd túl a meditációt >>>

- Élmények és felismerések meditációban >>>

- Meditatív Figyelem >>>

- Meditációs Hanganyag Reggelre >>>


* * *


Meditatív ücsörgésünk és ráérős szemlélődésünk
mai helyszíne és padja pedig:


A fotó készítője Gabi,
helyszín Szentendre.
Nagyításhoz klikk a képre!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!