2013. szeptember 3., kedd

Meditációs programajánló azoknak akiket...

...komolyan érdekel a meditáció világa. Azoknak akik nem szeretnének megállni az elméletnél, és nem csak olvasgatni, filozofálgatni meg ábrándozni szeretnének a meditáció világáról, hanem a megtapasztalásra, és az  átélésére vágynak!

A budapesti sahaja jógás "kollegák" új programsorozatokat indítanak az ősszel, gondoltam szólok, hogy le ne maradj róla!
Itt olvashatod a meghívójukat:

~ ~ ~

Kedves Érdeklődő!

Shri Mataji Nirmala Devi (1923-2011) által alapított Sahaja jóga kezdő meditációs kurzus indul szeptemberben Budapesten két helyszínen:

Szeptember 14-től minden szombaton 17.00-19.00 h között

Helyszín: Kulturális Szalon
              1126. Budapest, Böszörményi út 34/a


Szeptember 17-től, minden kedd este 18.00-20.00 h között

Helyszín: Független Pedagógiai Intézet,
              1027 Budapest, Frankel Leó út 6.
A bevezető kurzusokhoz az első négy hét során lehet csatlakozni, amikor a belső békénk, a meditáció állapotának elérése, és konkrét megtapasztalása az elsődleges cél. Ez alatt az idő alatt fog kialakulni a végleges csoport, akikkel a kurzus folytatódik, ami során megismerkedünk a Sahaja jóga alapjaival, kezdő technikáival, hogy elmélyítsük a meditációnkat. 

A tanfolyam egyszerű praktikus, és alapos önismereti technikát ajánl, amelynek segítségével megérthetjük saját belső tulajdonságainkat, értékeinket, és megszabadulhatunk azoktól a dolgoktól, amelyek hátráltatják személyiségünk  fejlődését, önvalónk kifejezését.

A tanfolyam tárgyalja a csakrák és csatornák működését, azok kapcsolatát idegrendszerünkkel és közérzetünkre tett hatását. 

A tanfolyam célja, hogy az érdeklődők olyan gyakorlati tudással távozzanak, amellyel értékelni és korrigálni tudják csakráik energiaállapotát, ezáltal pozitívan tudják befolyásolni hétköznapjaikat.

A Sahaja jóga a modern kor leghatékonyabb meditációs technikája, gyakorlása független kortól, nemtől és vallástól.

Szeretettel várunk minden olyan kedves érdeklődőt, aki keresi az igazi belső békét, nyugalmat és spiritualitást.

Jelentkezni a következő címen lehet: sahaja.meditacio@gmail.com
vagy www.onmegvalosulas.hu


A programok ingyenesek!


Nagyításhoz klikk a képre!



~ ~ 
~

Egyéb városokban elérhető
sahaja jóga meditációs programokhoz klikk ide >>

A programokig pedig amolyan ráhangolódásképpen,
ajánlom figyelmedbe a 3 alapmeditációt itt >>

Sorrendben egymás után végezz el minden nap egyet! Aztán látogasd meg a meditációs programokat, és figyeld meg mennyivel másabb kollektíven is, másokkal együtt meditálni!