2013. szeptember 29., vasárnap

Dunaújváros meditációs program (video)

Hangulatjelentés a dunaújvárosi
sahaja jóga meditációs programról

* * *


Kis létszámú, de remek kis bevezető, amolyan a sahaja jóga meditációra ráhangoló program volt. Laci tartott egy-két alapvető elméleti bevezetőt, Ádám meditációt vezetett, Zsuzsa pedig gyakorlati alap dolgokat említett meg az érdeklődőknek. Én pedig a kameraman szerepét töltöttem be (-:

Ha a közelben laksz, és erről a mostani programról lemaradtál, ne bánkódj, van még lehetőség csatlakozni most az ősz folyamán, részletek itt >>


* ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** *

Meditatív ücsörgésünk, tűnődésünk és ráérős szemlélődésünk mai helyszíne és padja pedig:
A kép beküldője Évi.
Helyszín Monor
Nagyításhoz klikk a képre!
Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!