2013. április 16., kedd

Amiről az Orbán kormány mélyen hallgat!

Nem érdekel mit gondolsz róluk. Ha ők nem beszélnek erről és nem mondják, majd elmondom Neked én! Elég legyen a hallgatásból!

Hallani a hírekben hogy az autóipar nagyágyúi jönnek az országba. Büszke a kormány például az Audira. Hallani a hírekben hogy Győrben folyamatosan bővül az Audi gyár. Egyre többen dolgoznak ott, egyre jobban fejlődik. Azonban van amiről nem beszélnek, pedig a Győrieknek érdemes lenne tudniuk erről is! Hallgat róla  kormányszóvivő is, de nem baj. Nem maradhat titkokban, tudnod kell róla Neked is! Győrben már nem csak autó készül, hanem a spiritualitás is ébredezik!

Most szombaton közös meditáció, díjmentes sahaja jóga program lesz Győrben! Ez nem maradhat titokban!!! (-:

Részletekhez klikk ide >>

A viccet félretéve,

- ha úgy érzed hogy az életed fordulóponthoz érkezett,
- ha totál ki vagy merülve a hétköznapoktól,
- ha egész egyszerűen csak vonzanak Téged a meditáció, csakra, belső béke és harmónia szavak, és a mögöttük rejlő ERŐ,

akkor ott a helyed Neked is!

Persze töltheted a szombatodat a családdal is, TV-zéssel, kertészkedéssel, vagy egyéb más kikapcsolódással, ugyanúgy ahogy hétről-hétre minden szombatodat töltöd, vagy most az egyszer kipróbálhatsz valami újat is! Valami olyat, ami mélyen megérintheti a szívedet és a lelkedet is. Olyat, ami újult erővel tölt fel a jövőhétre, olyat, ami egy sokkal mélyebb harmóniát és nyugalmat fog adni.

Törj ki a hétköznapi rutinból, és tölts egy meditatív szombat délutánt olyanokkal, akik Hozzád hasonlóan úgy érzik, sokkal többről szól az élet, mint hogy bedaráljanak minket a hétköznapok!

DÍJMENTES sahaja jóga meditációs program Győrben, azoknak akik egy jobb, szebb, tudatosabb, bölcsebb, boldogabb, örömteli és harmónikus életre vágynak, és úgy érzik, a meditáció segít ebben!

Részletekhez klikk ide >>

( ...vagy otthon maradsz,
és nélküled fog lezajlani ez a program. Kár lenne... )

---------------------------------------------------------------------------
Meditatív ücsörgésünk, tűnődésünk és ráérős szemlélődésünk mai helyszíne és padja pedig:


A fotó beküldője Zsuzsa.
Helyszín: Szlovákia, Somorja város, Pomlei park.
Nagyításhoz klikk a képre!

------------------------------------------------------------------------------
                                     *
FELHÍVÁS *

A kolostoros blogban továbbra is egyre több fotót szeretnék bemutatni padokról. Hátha ez a sok pad majd hozzájárul ahhoz, hogy a mai rohanó, kapkodó és sietős ideges világban, egyre többeknek legyen kedve picit leülni a rájuk. Csak ülni és semmit tenni. Csak figyelni, csak észrevenni. Merengeni, tűnődni, meditálni. Csak érzékelni önmagunkat, másokat, a környezetet és a világot. Gyönyörködni a tájban, felengedni, ellazulni. Ezért bármerre jársz is, és látsz egy padot, egy környezetet, érzel egy pillanatot ami szerinted abszolút ide illene, akkor fotózd le, küld el nekem emailben és megosztjuk másokkal is.

FELTÉTEL: csupán annyi, hogy a fotón lévő padon ne üljön senki. Üres legyen, ezáltal "hívogató". Írd majd meg a helyszínt, hogy hol áll a pad, és majd a keresztnevedet is, hogy a blogban a kép alá írhassam. A fotónak nem szükséges se művészinek lennie, se nagyon jó minőségűnek. Legyen olyan környezetben és olyan pillanatban, amit úgy érzel hogy jól mutatna itt. Akár városi fotó, akár tanyasi, magyarországi, vagy épp külföldi. Épp amerre jársz. A PAD sok mindenen túlmutat. Országhatáron, nemzeten, gazdasági helyzeten, politikai beállítódáson, bőrszínen vagy valláson.
Egy PAD, az "csupán" PAD! Egyszerű és tökéletes. Úgyhogy
fotómasinákat elő, örvendeztesd meg egy paddal a kolostoros blogolvasókat, és az Őrt!
-----------------------------------------------------------------------------



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

***********************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!