2013. március 15., péntek

Hóhelyzet-------------------------
Blogbejegyzés Frissítve
-------------------------

FOKOZÓDIK A VÉSZHELYZET AZ ORSZÁGBAN!

Tanulság:

Az segít, aki gyorsan segít! -> Ha van erőd, kedved, lehetőséged, akkor segíts a hóban rekedteknek, vagy a rászorulóknak, vagy továbbíts a netről elérhető segítségeket az ismerőseidnek emailben, facebookon, sms-ben, egyéb helyeken! Vagy legalább adj egy bandant, mondj egy imát! ÉLJENEK A HŐSÖK ÉS A SEGÍTŐK!

Ne mutogass! -> A kialakult helyzetért lehet a felelősséget jobbra-balra hárítani, de annak nem most van itt az ideje!

Van remény! -> Bármennyire is borzasztó a modern világ állapota, ilyenkor azért megmutatkozik az eredendő jó, az emberség!
VAN REMÉNY!

Légy hálás! -> Vészhelyzet után érzi csak az ember igazán, mennyire hálás lehet a jó sorsának! ÖRÜLJ AZ APRÓ DOLGOKNAK IS!

Kitartás! -> Hidd el, erősebb vagy mint gondolnád!
KITARTÁS EZEKHEZ A NAPOKHOZ!Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!