2011. augusztus 7., vasárnap

Igazi túlélőcsomaggal jelentkezem



A videóban említett, a blog másokkal történő megosztásához pedig itt találsz egy kis kedvcsinálót, egy kis ajánlót:

-> Téli termés itt >>>
23 blogbejegyzés a téli hónapokból. Köztük lesz egy Gengszterfőnök, Márai Sándor, a meditálók dilemmája, Székelyek, Magyarok, keleti filozófiák iránt nyitott közgazdász, békés harcosok, gyémántok, szóval sok-sok érdekes és tanulságos bejegyzés a kolostor udvaráról. Válogass kedvedre, és mások örömére! (-:

-> Őszi termés itt >>>
A tavaly őszi bejegyzések, benne egy vidám fóka bolondozása, csendautomata, vizualizáció, buddhizmus, az élet karikatúrája, haláli gondolatok, szóval sok sok különleges, izgalmas és tanulságos blogbejegyzés, amely mind-mind arra vár, hogy szélnek ereszd a 4 égtáj irányába, és hogy minél több emberhez eljusson, hogy felemelje, megnyugtassa, és elgondolkoztassa Őket!

-> Nyárbúcsúztató visszatekintés >>>
Bejegyzés tavaly szeptemberből, amiben megtalálod a tavalyi nyár összefoglalóját is, benne egy hihetetlen botrány története, aztán kiderül kik is azok a sahaja jógik, plusz egyéb témák, depresszió, kundalini, biblia, démoni erők, Ryan közlegény, X akták, Tony Blair és a sahaja jóga kapcsolata, úgyhogy szintén egy tartalmas évszak volt ez is itt a kolostorban. Nézd át, és amelyiket úgy érzed hogy pont az egyik ismerősödnek lenne nagy hasznára, akkor ne tétovázz, küldd el neki még ma!

** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** *

...láthatod hogy itt a kolostor teljesen non-profit üzemmódban működik. Nincs bevétel, nincs profit, így nem is tudok reklámfelületeket bérelni, nem engedi meg a kolostoros büdzsé. Csak abban bízhatok hogy értékesnek és hasznosnak találod az itteni dolgokat, és minél több emberhez eljuttatod. Ha ezt tesszük, akkor valóban megvan az esély arra, hogy eltaláljon azokhoz a családokhoz, azokhoz a háztartásokba, ahol valaki már nagyon régóta csak arra vár, hogy beköszöntsön végre az Ő életébe is a harmónia és a nyugalom. Ne fosszuk meg Őket ettől a lehetőségtől!

ELNÉZÉSEDET KÉREM, ha ezt a mai bejegyzést picit nyomulósnak találtad volna, de hát nem véletlenül! Tudom hogy már így is nagyon sok olvasó osztja meg az itteni dolgokat ismerőseivel, kollegáival, vagy akár vadidegenekkel is, és azt is látom, hogy egyre nagyobb örömet éreznek ezáltal. Azt az igazi örömet, ami valóban az elvárás és érdekeknélküli, pusztán "csak" a segítő szándék önmagában hordozott örömét adja. Viszont azt is látom, hogy még rengeteg kiaknázatlan lehetőség van arra nézve, hogy minél
messzebb eljusson a

"A békét és meditációt keresők legrövidebb,
és leginkább pénztárcát kímélő útja"


Ezért a nyomulás, ezért a folyamatos emlékeztetés hogy ne "aludjunk", hiszen nincs mire várni! Ne csak önmagunkért meditáljunk, ne csak önmagunkon belül örüljünk a békének és a harmóniának, hanem osszuk meg másokkal is!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!