2018. május 6., vasárnap

Hagyaték

Elment a Főnök. - írja a Forbes. Hatalmas életút van mögötte, óriási hagyaték. Demján Sándor igazi fenegyerek volt, de azon kevesek közé tartozott mégis, akik nem felejtették el honnan indultak. A Forbes magazin májusi számában róla emlékeznek meg.

Régóta követem munkásságát és különös személyiségét. Tevékenysége már rég túlnyúlt a bevétel-kiadás, a profit-nyereség alkímiáján, és hatalmas társadalmi támogatások építésére is hatással volt.
.
 KÉP: Népszava

Irodájának falán kiemelt helyet kapott bekeretezve annak az Andrew Sarlosnak az önéletrajzi könyve, akihez szoros kapcsolat fűzte, és akiről 2016 augusztusában volt szó itt a kolostor udvarán.

Vannak olyanok, akik még ha Tőled, kedves olvasó, talán nagyon távol eső világban is tevékenykednek, akár a sport, az oktatás, a művészet, a tudomány, vagy épp mint most, az üzleti világ területén, mégis érdemes rájuk odafigyelni. Tevékenységükből, életútjukból és személyiségükből sokat tanulhatunk. Demján Sándor ilyen volt. Elment a Főnök, de rengeteg mindent hagyott maga mögött. Hatalmas a hagyaték.


Üdvözlettel
A Kolostor Őre

Csak Könnyedén



Társadalmi célú hirdetés: