2015. október 12., hétfő

Adásszünet


Néhány napig nem leszek internet közelben. Ha levelet írnál, kérdésed van, vagy csak úgy szívesen megosztanál velem valamit, nyugodtan tedd meg a szokásos email címen, jövő héten válaszolok.

Ha látsz a környékeden egy hangulatos padot, egy olyat, amire jó érzésekkel ülnél le egy kis tűnődésre, meditációra, vagy csak pihengetésre, akkor fotózd le, és küld be ide a blogba!

"Ha a figyelmünk megvilágosodott, akkor mindent tisztán látunk, de ez csak akkor lehetséges, ha megérintitek a Lelket saját magatokban, ezt a fényt magatokban.

Szóval te vagy a Figyelem, te vagy Chit, de még megvilágosodás nélkül. Tehát az emberi fejlődés elért egy bizonyos fejlődési szakaszba, de még nem világosodott meg. Én azt mondom, akár elhiszitek, akár nem, de meg kell világosodnia. Ezt mondom, és ennek meg kell történnie, ez az, amit kértek."

Shri Mataji beszédéhez klikk ide >>* * *

Meditatív ücsörgésünk és ráérős szemlélődésünk
mai helyszíne és padja pedig:


A fotó készítője Petra.
Helyszín Eger, népkert.
Nagyításhoz klikk a képre!

Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!