2015. október 23., péntek

56

helyett jöjjön inkább egy video 87 -ből.

Mindenki élje át, és értékelje úgy, ahogy kedve tartja.Annyi mindent lehetne írni a téma kapcsán. Múltról, jelenről, jövőről. Az emberi természetről, gyengeségekről, erősségekről, érzelmekről, gondolatokról. Átalakuló új dolgokról, vagy velünk élő régi dolgokról.


Fejlődésről, haladásról, toporgásról, szorongásról, és sok mindenről. De minek? Van értelme? Mivel segít az ember a legtöbbet? Ha fegyvert ragad és kiabál? Ha ír? Vagy ha inkább csendben félreáll? Nem tudom. Talán néha ez, néha az. Az is lehet, hogy a legjobb, ha meditál.

De lehet hogy elég, ha az ember olykor-olykor megáll, és egy szép haiku-t megcsodál:

Kivágásra szánt,
nagy öreg fára rak friss
fészket a madár


* * *
Üdv
A Kolostor Őre

Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!