2014. július 26., szombat

Zen Születésnapi Kártya


"Nem gondolok rád."

Ezt a poént a meditatív emberek értik csak igazán (-:

A viccen túl, de maradva a Zen témájánál, képzeld tavasszal volt egy japán túra. A nemzetközi sahaja jógás meditálók közül, a "Fiatal Erő", azaz a "Yuva Shakti" felkerekedett, különböző országból összejöttek páran, és elmentek egy japán túrára.



Különböző japán helyekre, városokba és szervezetekhez mentek el, és osztották meg velük a Sahaja Jógát. Nagyszerű élmény lehetett.

Átadni másoknak az önmegvalósulást, az valóban felemelő érzés és állapot. Nagyon meditatív, nagyon szép. Ez a nemzetközi fiatalokból álló kis csoport is, idén tavasszal ezt élte át a túra során. Ráadásul igazán különleges helyekre is bejutottak!


"A túra különleges fénypontja volt, amikor egy zen templomban adtunk önmegvalósulást. Japán legrégibb zen templomába mentünk el és alázatosan kértük, hogy csatlakozhassunk az ő meditációs összejövetelükhöz.

Miután egy kis ideig meditáltunk megkérdeztük az ott lévő szerzeteseket, szeretnék-e kipróbálni a meditációt a mi stílusunk szerint. Beleegyeztek és megadtuk nekik az önmegvalósulást."



Akkor nem is tudatosult bennünk egészen, milyen jelentőségteljes is volt ez, amíg fel nem idéztük, amit Anyánk mondott a beszédeiben, hogy sok száz éven keresztül a zen templomok egyetlen tagja sem nyerte el az önmegvalósulását, a 6. századi 24 mester óta."






Szép dolgok ezek bizony. És hát el ne felejtsd az utad során, hogy amúgy: "Nem gondolok Rád!"




Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!