2011. március 10., csütörtök

Születésnapi Excluzív Meditációs Videó


* * * MEGHÍVÓ * * *

A spirituális világ egyik legkülönlegesebb felvétele vetítésének leszel most a részese! Shri Mataji, az egyik születésnapja alkalmából, több ezer meditálóval töltött együtt pár órát, aminek részese volt egy különleges, spirituális "ceremónia", egy közös mély meditáció is. Ez lesz most látható! Ilyen és ehhez hasonló videókat nem valószínű hogy bármilyen "meditációs, vizulizálós, jógázós, energetizálós" programokon láthattál. Megmondom őszintén, még mi sahaja jógik se nagyon szoktunk ilyet vetíteni a kezdő jellegű programokon, úgyhogy ez az mostani tényleg egy igazi PREMIER lesz!

Mi történt, hogy eddig ilyet még mi sem vetítettünk, most pedig igen? Erről mindjárt bővebben írok, azonban előtte még mindenképp el szeretném mondani, hogy igazából kinek ajánlom, ennek a különleges videó vetítésének programját!

A Meditatív Szombatok Pécsen című programsorozat, most szombati alkalmával kerül levetítésre ez a videó. Azoknak lesz érdemes ott lenni, akiket valóban a spiritualitás mélysége, és nem pedig a felszíne érdekel! Készülj föl, hogy európai szemmel, lehet hogy picit furcsa is lesz az egész felvétel.

- Ha most először jösz erre a pécsi programra, szerintem akkor is fogod tudni értékelni az egészet, ugyanis előtte lesz azért egy "ráhangoló", vezetett meditáció is, mantrákkal. Semmi gond ha ezeket még nem ismered, egyáltalán ne érezd magad kényelmetlenül, mert ha "csak" ülsz majd csöndben, akkor is hatással lesz Rád a közös, kollektív meditáció ereje!

- Ha Te már voltál párszor, a már egy éve futó pécsi programsorozaton, akkor Neked kifejezetten ajánlom hogy most újra gyere el, és pillants bele a "haladó" jellegű programok hangulatába! A felvételen több ezer ember, közös meditációja lesz Shri Matajival! Ha megéríntett az eddigi programok meditációs tapasztalata és élményei, akkor most már ne állj meg, lépj tovább a következő szintre!

- Ha az utóbbi hetekben/hónapokban Te most már rendszeres résztvevője vagy a programnak, akkor arra kérlek úgy tekints erre a mostani szombatra, mint egy kiemelkedő eseményre! Tudom hogy jön a tavasz, csábítóak a kerti munkák és a mecsek kiránduló útjai, de tartsd szem előtt mindenképp, hogy ilyen felvétel még soha nem került vetítésre a programsorozaton, és nem is valószínű hogy lesz a közeljövőben!

- Ha Te olyan típusú ember vagy, hogy szeretsz különböző jellegű programokra be-be nézni, kipróbálni újabb és újabb dolgokat, amolyan bátran kísérletező típus, aki Te is gyere el most, mert ahogy korábban írtam, ilyet szerintem eddig sehol nem láthattál! Tényleg igazi "csemege" lesz, a spiritualitás magasiskolájából!

-----------------------------------------------------------------
A felvétel kedvező és erőteljes hatása
a csakráinkra és az életünkre

-----------------------------------------------------------------

Mivel ez valóban már egy igazán mély közös meditáció volt több ezer emberrel, és Shri Matajival közösen Indiában, ezért az ezt megörökítő videó is rendelkezik egyfajta erős vibrációs hatással. Ha rendszeresen meditálsz, és egyre finomabb szinten érzed a vibrációkat, akkor annál többet tudsz majd ebből a felvételből is befogadni! A csakráinkra, és a kundalinink aktív "munkájára" nagyon nagy hatással vannak az ilyen közös meditációk, és az ilyen videó felvételek is. Kb. 50 perc lesz ez, amit mi is meditatívan fogunk végígnézni. Ezalatt a csakráink erősen tudnak megnyílni, feltöltődni, és könnyebben tudunk meditatívvá, a jelen pillanat tudatos átélőivé válni. Azonban van olyan is, hogy inkább a felvétel megnézése után történik egy nagyon erős öröm és béke, amolyan igazán emelkedett állapot elérése. Szerintem sokunkkal meg fog ez most is történni!

Tudom hogy rengeteg csábító, szombat délutáni programlehetőség kínálkozik az embernek, pláne egy ilyen tavasziasodó időjárásban, de egy valamit tarts szem előtt! Az egész életednek, az összes délutánodnak, kapcsolatodnak, programodnak is olyan a "minőssége" amilyen állapotban Te vagy! Azaz minél inkább kiegyensúlyozottabb, minél inkább meditatív, örömteli, békés és emelkedett vagy, annál több élményt tudsz meríteni minden egyéb programból! Azaz, önmagad békéjét, harmóniáját és csakráit tedd előbb rendbe, és annál nagyobb örömet fog okozni minden egyéb más is!

Gúnyos és kritikus emberekre is gondolhatsz most, tudom. Azokra, akik nehezen értenék meg hogy a szombat délutánodat miért nem velük, miért valami "zümmmögősmeditálókkal" akarod tölteni. Ne győzködd Őket, és ne is küzdjél velük. Légy erős, és határozottan lépj fel önmagad érdekében! Mondd el, hogy Neked erre a feltöltöttségre bizony szükséged van, 2 óra csupán az egész program, utána az Övék leszel! Ha határozott és eltökélt vagy, nem fognak tudni eltéríteni, és a közös meditáció után, elképzelhető hogy a velük töltött programod is sokkal jobb hangulatban fog telni!

-------------------------------------------------------
Amit hoznod kell a programra
-------------------------------------------------------

Az csupán a nyílt hozzáállásod, a meditáció iránti vágyad! A pénztárcádat és a hitelkártyádat továbbra is otthon hagyhatod, díjtalan lesz a mostani alkalom is! Kényelmes öltözék jó lesz, amiben nem feszengsz, amiben kellemesen végíg tudsz ülni két órát. Ha van olyan ismerősöd, akit egyre jobban érdekelnek ezek a dolgok, hozd el Őt is! Ki tudja, lehet hogy most jön el az Ő ideje is, hogy egy határozott fordulat beálljon az életébe, és végre tényleg jobbra forduljanak a dolgok! Ha van bármilyen kérdese akár a meditációval, akár a sahaja jógával, akár Shri Matajival kapcsolatban, amit Te nem tudsz neki megválaszolni, akkor majd azokat is megbeszéljük együtt a programon. Ha tudok rájuk válaszolni, nagyon szívesen megteszem, úgyhogy hozzátok a kérdéseket is!

--------------------------------------------------
Magáról a felvételről bővebben
--------------------------------------------------

Ez az igazán excluzív felvétel, 2002-ben került rögzítésre Indiában. Shri Mataji minden évben tartott pár valóban kiemelkedő, közös meditációt a sahaja jógikkal. Amerikában, Olaszországban, Ausztráliában vagy éppen Indiában. Mikor hol. A világ különböző pontjairól utaztak oda az emberek, hogy találkozhassanak Shri Matajival, és együtt meditáljanak. Ilyenkor mindig volt egy különleges ceremónia, a puja (ejtsd: pudzsa). Erre mondtam hogy talán ez a modern, európai szemünknek picit lehet hogy fura "ceremónia", de valójában nagyon mélyen bennünk is megvannak ennek a gyökerei. A Bibliában is szó van már erről. Ezt majd szombaton a programon bővebben kifejtem.

Ráadásul az esemény kiemelkedő jellegét magában hordozza az is, hogy 2002-ben, ez pont Shri Mataji születésnapján került megrendezésre. Aktualitását adja a dolognak még az, hogy pár nap múlva, március 21-én lesz újra, ez a születésnapi évforduló. A felvételen, ezen a pudzsa ceremónián több minden egyéb mellett hallhatóak lesznek mantrák, és egyéb bhajanok, azaz szent dalok is. Shri Mataji is ott lesz, és végíg fogjuk követni ennek az egész nagy, meditatív "szertartásnak" a lépéseit.

----------------------------------------------------
Hagyomány van születőben?
----------------------------------------------------

Meglátjuk, talán. Eddig nem nagyon vetítettünk ilyen mélyebb, spirituális események felvételét, kezdő jellegű sahaja jóga programokon. Azonban változnak az idők, a programon részt vevő emberek is egyre mélyebbek, figyelmük egyre erősebb, sokkal nyíltabbak és befogadóbbak, így könnyen lehet hogy talán ennek is eljött az ideje, hogy ilyeneket is megnézzünk. Meglátjuk hogy most Pécsen mennyire lesz befogadó a társaság erre. Természetesen ott majd a program után, ha van kedv és nyitottság, akkor alaposan meg is beszélhetjük közösen a látottakat. Ki miket tapasztalt a felvétel közben, milyen meditációs élményei voltak, milyen gondolatai, érzelmei, szóval hogyan viszonyult az egészhez. Engem nem fogsz tudni megsérteni, úgyhogy nyugodtan megoszthatod majd a kritikádat, a negatív meglátásaidat is, ha lesz ilyen.

Vannak olyanok tudom, akiknek a meditálás megáll azon a szinten, hogy egy kellemes füstölőt meggyújtanak, talán egy szép lazító zenét meghallgatnak, és így relaxálnak. Esetleg olvasnak pár, témába vágó könyvet, de aztán ennyi. Már ez is nagyon jó és dícséretes, hogyha valaki ide eljut, de azt azért tudnod kell, hogy ez még valójában, csupán az előszobája a meditatív és spirituális világnak! Van ennél még sokkal "beljebb" is. Az előszobán túl azért vannak még sokkal szebb és meghittebb, tágasabb szobák, társalgók, és igazi szentélyek is! Egy ilyenbe kapsz most meghívást hogy betekints, picit leülj, megpihenj, és találkozz azzal, ami életünk igazi mélységét adja!

GYERE EL TE IS!
Várlak, ugyanis ha ezt a blogot olvasod már, akkor szerintem nem érdemes megállnod és toporognod az előszobák küszöbén. Foglaljunk helyet együtt a szentélyben és meditáljunk...

Pontos helyszín és időpont (most szombat!) itt >>


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: ...ha tudod kik azok a "Kedves Meditáló Társaim", akkor készülj, mert még szombat előtt olvashatsz majd egy levelet,
"Új Meditációs Trend van kialakulóban" címmel! Nagyon tanulságosak, és igazán megfontolandóak lesznek a benne leírtak!

...ha nem tudod kik Ők, akkor semmi gond sincs, ez az üzenet nem Neked szólt, gyere el, találkozzunk most szombaton Pécsen!

*******************************************************************************
VIDD HÍRÉT A MEDITÁCIÓ NYUGALMÁNAK! - Kérlek ne foszd meg az ismerős és ismeretlen társaidat a közösségi oldalakon a kolostoros meditációk békéjétől és nyugalmától! Ha tetszett ez a bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor most mindenképp küldd tovább! HAJRÁ!