2009. április 24., péntek

GYORSHÍR! - Lepel lehull, viszont most rohanok...

* * * * * * *
PREMIER
* * * * * * *


Két új, a mélyebb meditációkat, és a "bölcsebb" életet segítő elemek jelennek meg a kolostor életében!

A május 9 -i eseménnyel kapcsolatban érkeznek. Most "lehull a lepel" róluk! Viszont hétvégére vendégeket várunk, úgyhogy a nagy rohanás, és előkészületek közepette, "csak" félig sikerült lerántanom a leplet. Jövőhéten viszont teljes részletességgel megismerkedhetsz velük! De nézzük csak, mit is rejtett a lepel? Mi is ez a két új elem?

-------------------------------------------------------------------
1, - A kollektív meditáció, "egekig" emelő ereje!
-------------------------------------------------------------------

Ha próbáltad már a (akár a kis, akár a nagy) csoportos meditációt, akkor tudod miről beszélek! Ha nem, akkor készülj, mert nyílik a "meditáció haladóknak" szoba ajtaja! Ha itt a kolostorban nem álltál meg az elméleti dolgoknál, és volt bátorságod belevágni a gyakorlatba, és kipróbáltad már valamelyik, itt található, letölthető meditációt, akkor elkezdted az alapozást, jó úton haladsz!

Most már van összehasonlítási alapod, hogy milyen az, ha beleszédülve a hétköznapi stresszes mókuskerékben élsz, és milyen az, ha sikerül megállítani a ringlispilt, sikerül elcsendesedni, és meditálni... Ha itt tartasz, és kezded megtapasztalni ennek a nyugalmát, erejét, és békéjét, akkor hidd el, a "meditáció haladóknak" szoba is tetszeni fog!

Az egyéni, önálló meditációról áttérünk, a még inkább felemelő, igazi kollektív meditációra! Ebben a formában, ahogy ez itt meg fog jelenni, ilyen még nem volt a blogban, de ha megtetszik, és ráérzünk az "ízére", akkor lesz majd még több hasonló is!

Ennek az előnyeiről, a "hasznáról", és a HOGYAN-járól, pontosan és részletesen, a jövőhét elején jövök majd egy hosszabb bejegyzéssel!

-----------------------------------------------------
2, . Az Élet Bölcsességének Kiskönyve!
-----------------------------------------------------

Feladat, sorsolás, tárgynyeremény! Nagyvonalakban erről szól a másik új elem, ami megjelenik itt, a május 9-i eseménnyel kapcsolatban! Hogy mi lesz a feladat, ki lesz a nyertes, és mi is pontosan, az Élet Bölcsességének Kiskönyve, erről is a jövőhéten érkezek majd egy jóval hosszabb, és tartalmasabb bejegyzéssel!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

A lepel lehullt a két legújabb elemről.
A hétvégi vendéglátásunk után összeszedem az ezzel kapcsolatos pontos infókat, és külön-külön a két új elemet, részletesen megírom egy-egy bejegyzésben!

Mindezeken túl, a jövőhéten végre már fény derül, az esemény OKára is! Arra a természeti jelenségre, amihez kapcsolódik ez a két új elem, és amit már lehet hogy sejtesz is.

...addig is fogadd sok szeretettel, ezt a "szavak nélkül tanító", kis kedves, ám nagyon tanulságos videót, amit a kolostor egyik lelkes látogatójától kaptam a napokban!





Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

.