2009. április 22., szerda

Az áramszolgáltatód nem fog örülni ennek!

"...néha a természetes dolgokra kell hagyatkoznunk. Annyira függtök az áramtól, és ez nem valami jó dolog. Mindig kell, hogy legyenek természetes tartalékaink. Kell, hogy legyenek lámpásaink és hasonló dolgaink és sokkal természetesebb módszereket kellene használnunk, mint az áram.

Én mondom, hogy az áram a felelős azért, hogy nagyon romlik a szemünk. Tegyük fel, hogy csak olyan világítást használtunk volna, mint az előző generációk, akkor sohasem erőltettük meg volna annyira a szemünket ezzel az árammal, mert az áram nemcsak fényt ad, de el is veszi a fényt a szemünktől.

Tehát az, hogy túl sokat használjuk az áramot, a rabszolgájává tett bennünket. Tudjátok, hogy egyszer áramkimaradás volt Amerikában és olyan sok ember meghalt. Tehát jobban kell hagyatkoznunk a természetes dolgokra, és nagyon jó irányba tartunk, hogy megpróbáltok minél természetesebb környezetben lenni, minél természetközelibb helyeken élni."

Shri Mataji Nirmala Devi
1992. Ausztrália


----------------------------------------
Vissza a természethez!
----------------------------------------

Kétségtelen hogy egyre természetellenesebb életmódot élünk, és ez senkinek sem jó! Se nekünk, se a FöldAnyának! Nem lesz ennek így jó vége! Nem szeretnék most erre sokkal bővebben kitérni, hiszen ma van a Föld napja, és biztos találkoztál ma ezzel a témával bőven.

Viszont egyre azért mégiscsak fel szeretném hívni a figyelmedet ez ügyben. Tényleg ne csak egyetlen napról szóljon ez az évben, és ne "csak" azért spóroljunk az árammal, a vízzel, a friss levegővel mert így több pénzünk marad. Próbáljuk a figyelmünket ne "csak" a mi szűk életterünkön tartani, hanem tágítsuk ki a látókört, és tudjunk örülni annak, ha csak egy kicsit is, a magunk kis gesztusaival is hozzájárulhatunk a kevesebb szeméthez, a sokkal kevésbé pazarló földi élethez, és egyre inkább hálával, köszönettel, tisztelettel és örömmel tudunk tekinteni a FöldAnyára...

Élvezük és viszonozzuk a törődését, áldásait, és tegyünk arról, hogy a vele együtt eltöltött közös életünk harmóniával teli legyen!

--------------------------------------------
TERMÉSZETes - meditáció
--------------------------------------------

Vissza a természethez, és nem csak fizikai szinten!

Mivel ezt a blogot látogatod, tudod hogy a meditáció, már nem csak a fizikai "szintben" gondolkodik, dolgozik, létezik, hanem a sokkal finomszintűbb vibrációk dimenziójában. Ezzel kapcsolatban készül most a legújabb, meglepetés téma itt a kolostorban. Már szó volt róla, hogy május 9 -ével kapcsolatos ez az egész esemény.

Egy olyan természeti jelenséggel lesz kapcsolatos ez a nap, amihez nagyon sok "furcsaság" kötődik. Itt a blogban lehetőséged lesz "visszatalálni" a természethez, és ha nem állsz majd meg a dolgok elméleti részénél, hanem a gyakorlatban is.....

.....na de nem szeretnék most még teljesen elébe menni a dolgoknak, viszont hamarosan már tényleg sokkal több mindent fogok elárulni! Addig is, ha még nem tetted, jegyezd be a naptáradba május 9 -ét!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Autóvezetés közben, mindig jó ötletek jönnek! A május 9 -ével kapcsolatosban bejegyzésben irtam, hogy lesz egy olyan eleme itt a blogban ennek az eseménynek, amilyen eddig még nem volt.

JÓHÍR, ma Pécs és Budapest közti oda-vissza úton, jött még egy ilyen ötlet, amit tuti megvalósítok ezzel az eseménnyel kapcsolatban! Így már nem EGY, hanem KETTŐ olyan eleme is lesz ennek a napnak, ami eddig itt a blogban nem volt, de szerintem nagy sikere lesz!!!!

(...legalábbis a beérkezett levelekből leszűrve...)

Hamarosan jövök!