2009. április 27., hétfő

Farkasok az éjszakában

...nyugtalankodnak, izgatottak, esetleg elveszett társukat keresik, vagy más falkák tagjaival osztják meg az "érzéseiket" az est csöndjében. Miután bevégezték dolgaikat, feladataikat, és a telihold fényénél egymásra találtak, nyugovóra térnek...

Furcsa jelenség a Telihold! Sok minden történik ilyenkor. Vannak akik várják, vannak akik félik! Hatással van emberre, állatra, növényre (...és még a nem látható, más síkon élő "társainkra" is) egyaránt.

Vannak akik kifejezetten várják, hiszen ehhez igazítják fogyókúrájukat, vagy tevékenységeiket a kertben. Vannak akik inkább tartanak tőle, hiszen álmatlanság, izgatottság, agresszió gyötri ilyenkor őket, vagy a környezetüket. Bűnesetekre, bűncselekményekre, balesetekre is nagy hatással van a Teliholdas éjszaka. Aztán ott vannak a tengerek, az apály, és a dagály jelensége is... a Hold csendben, a maga módján, hatással van az egész élővilágra itt a földön.

Shri Mataji említette, hogy Teliholdkor, veszélyes negatív erők támadják az emberek finomenergia rendszerét! A csakrák (energiaközpontok) és a nádik (energiacsatornák) világát.
Ez azért fontos, mert valójában ettől a finomenergiarendszertől függ életünk minden területe!!!


Ha ezek az energiaközpontok, és energia csatornák jól "dolgoznak", jó állapotban vannak bennünk, akkor fogjuk magunkat harmóniában érezni. Olyan állapotban, amikor a belső békénk, szeretetünk, önbecsülésünk nem külső dolgoktól függ! Ettől az energiarendszertől függ az életünk anyagi része is, az emberekkel való kapcsolataink, és sok más egyéb dolog. Ha jó állapotban vannak a csakráink, sokkal erősebben tudunk szembenézni a világ "kihívásaival", kevésbé hajlunk a depresszió, agresszió, káros szenvedélyek, vagy bármilyen hasonló dolgok felé!

Ez az állapot Teliholdkor különösen veszélybe kerül!
Szemmel ugyan nem látható, de "fura" erők támadják meg ekkor az embert! Kit jobban, kit kevésbé! Vannak akik "csak" aludni nem tudnak, és vannak, akikből viszont igazi hajmeresztő dologokat is kihoz a Telihold!

---------------------------------------------------------
Ez a Telihold más lesz mint a többi!
---------------------------------------------------------

Konkrét jótanácsokat, és könnyen használható útmutatást is adott Shri Mataji, a Sahaja Jóga Meditáció alapítója, arra nézve, hogy hogyan védd meg magad a Teliholdkor érkező negatív hatásoktól, káros erőktől, és hogyan, mi módon tudod magadat felvértezni úgy, hogy Te mindenképp megerősödve, és feltöltődve tudj kijönni a Telihold éjszakájából!

Erről fog szólni a május 9-i esemény, ugyanis akkor szombaton, Telihold lesz! Olyan meditációs anyagot fogsz akkor kapni, amivel félelem helyett, magabiztossággal nézhetsz az éjszaka elé!

------------------------
HAB a tortán!
------------------------

Túl azon, hogy ez a május 9 -i Telihold, és a hozzá kapcsolódó meditációs anyag, amúgy is egy igazi "ínyencség, igazi különlegesség lesz, viszont a korábban említett két új elem pedig, aztán igazán fel fogja tenni az I -re a pontot!

A következő napokban ezekről olvashatsz majd egy-egy részletesebb írást, hogy a két új elem, hogyan fog kapcsolódni ehhez a mostani Teliholdhoz!

1, - A kollektív meditáció "egekig" emelő ereje!
2, - Az Élet Bölcsességének Kiskönyve!

Ezek ketten fogják még emlékezetesebbé, és még emelkedettebbé tenni, ezt a mostani, 2009. május 9 -i Teliholdas estédet!

Pár nap, és részeletesen, már sokkal bővebben is olvashatsz ezekről!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén


ui: Ne feledkezz meg, a "falkánk" ritkán látott tagjairól sem, az ismerőseidről, hiszen nem tudhatod hogy rájuk milyen hatással lesz a Telihold! Idejében értesítsd őket is erről a lehetőségről, hogy a Teliholdas szombat estére, ők is a megfelelő jótanácsokkal készülhessenek!