2017. március 28., kedd

Zenés meditációs estMr. Emanuel Shulz tartott zenés meditációs estet ma itt Bécs belvárosában a Postgasse-n. Azóta lebegek. 

Külön meditatív zenék a mantrákhoz, a meditációhoz, Bach muzsikák, Mozart, és egyéb klasszikusok. Finoman, lágyan, segítve az ember meditációját. Elmélyülés, csendesség, jelenlét. Mély élmények. Ilyesmi után kezdi el érezni az ember azt a fajta "lebegést", amire talán a bibliai vízen járás is vonatkozott. Nemcsak a hit ereje, hanem a Lélek Élő és Valós állapota, annak könnyedsége. Az, amikor annyira EGY vagy a Lélek Isteni Békéjével, Örömével és Vibrációival, hogy szinte "lebegsz". A föld fölött.

Ekkor éled meg, és ekkor tudod csak igazán megkülönböztetni azt, hogy mennyire "terhes" és nehéz is az, amit felhalmozunk önmagunkban. A gondolataink, az érzelmeink, a múlthoz és a jövőhöz fűződő súlyos kötődéseink. Ilyenkor, amikor a jelenbe kerülsz és meditálsz, ebből egyre inkább felül emelkedsz. Aztán részt veszel továbbra is az életben, annak gondolati, érzelmi, múltbeli, vagy jövőbeli oldalaival, de már könnyebben. Sokkal könnyebben.


Üdvözlettel
A Kolostor Őre

Csak KönnyedénTársadalmi célú hirdetés: