2015. május 6., szerda

Májusi eső aranyat ér


Kép és idézet:
Magro

"Tavasszal minden esőzés érték. Ilyenkor fejlődnek igazán a legfontosabb növényeink, de még nem nyúlik olyan mélyre a talajban a gyökerük, ahol szinte mindig van víz."

Májusi eső aranyat ér

A mi emberi "Lényünk" gyökere vajon hová nyúlik vissza? Hol van az a "hely", ahol szinte mindig van "víz"? Hol van az, ahol már nem leszünk "szomjasak"?

Májusi eső aranyat ér

Frissíti és táplálja a földeket. A hidrogén és oxigén molekulák megfelelő elegyén túl, azért van ebben valami sokkal mélyebb is. Valami Isteni. Ha úgy érzed, hogy Lényednek az élelmiszerek vegyületének és elegyének tápláló összetevőin túl, valami egyébre is szüksége van, jó helyen jársz. Ez a blog erről szól.

Egy sokkal finomabb szintű "táplálásról".
A meditációról.

Eljött most már a Te időd is. Sokáig kerestél, most már végre megpihenhetsz. És újjászülethetsz. Ha szeretnél.
Ez a május talán most pont erről szól.

És ha úgy gondolod, hogy ez csupán "hit" kérdése, akkor...




* * *


Meditatív ücsörgésünk és ráérős szemlélődésünk
mai helyszíne és padja pedig:



A fotó készítője Zsuzsanna,
helyszín Pilisszentkereszt.
Nagyításhoz klikk a képre!



 


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!