2012. április 4., szerda

Különleges kép a metróban

A budapesti "kollégák" szervezésében került ki a plakát a metróba. Azt hiszem a Blahánál volt, bár lehet hogy még kint is van.

A lényeg, hogy ha sietsz, akkor még becsatlakozhatsz a most induló, budapesti kezdő sahaja jóga meditációs programokra! Szombatonként és keddenként is lesz. A szervezők meghívója:

"Shri Mataji Nirmala Devi (1923-2011) által alapított Sahaja jóga kezdő kurzusok indulnak Budapesten két helyszínen!

1. Március 31-től, minden szombat délután 17.00-19.00 h között
Helyszín: Honvéd Kulturális Központ Budapest XIV. Stefánia út 34-36. II. emelet 215-ös terem

2. Április 3-tól, minden kedd este 18.00-20.00 h között
Helyszín: Független Pedagógiai Intézet, 1027 Budapest, Frankel Leó út 6. (Budai Tankönyvcentrum bejáratánál kell lemenni)

Ingyenes tanfolyamunkra szeretettel várunk minden olyan kedves érdeklődőt, aki keresi az igazi belső békét, nyugalmat és spiritualitást.A tanfolyam egyszerű praktikus, és alapos önismereti technikát ajánl, amelynek segítségével megérhetjük saját belső tulajdonságainkat, értékeinket, és megszabadulhatunk azoktól a dolgoktól, amelyek hátráltatják személyiségünk fejlődését, önvalónk kifejezését.Ennek alapja egy egyszerű meditáció, amely mindennapos használat során levezeti a belső feszültségeket, segít, hogy valódi énünket megismerjük.

A tanfolyam tárgyalja a csakrák és csatornák működését, azok kapcsolatát idegrendszerünkkel és közérzetünkre tett hatását. A tanfolyam célja, hogy az érdeklődők olyan gyakorlati tudással távozzanak, amellyel értékelni és korrigálni tudják csakráik energiaállapotát, ezáltal pozitívan tudják befolyásolni hétköznapjaikat."

Regisztráció: sjmeditacio.angyalfold@gmail.com

* * * * * * *

Üdv
A Kolostor Őre

Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!