2012. március 12., hétfő

Tűzmeditáció Szekszárdon! (video)

Meditációs programajánlóHeniék találtak egy új helyet, valószínű itt lesznek már a további programok is! Tehát találkozzunk most szombaton itt:

Március 17. szombat, 14:00-16:00
Szekszárd NLB klub, piac tér, vár köz utca, térkép itt >>

A részvétel díjtalan!
És nem is kell hoznod semmit sem,
pusztán Önmagadat, és a Tiszta Vágyaidat!

Oszd meg ismerőseiddel a videót, vagy a blogbejegyzés linkjét a Facebookon, Twitteren, vagy bármely egyéb közösségi oldalon ahol jelen vagy! Simán emailben is továbbíthatod ismerősöknek, haveroknak, rokonoknak! Nem tudhatjuk, lehet hogy pont most jött el az Ő idejük is! Lehet hogy most kezdenek nyitni a meditáció felé! Találják meg végre Ők is a nyugalmat és a békességet!
Küldd át nekik most!


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!