2011. december 1., csütörtök

Heniék üzentek Neked! Nézd meg!

Az inspiráló történetüket láthatod most itt videón, amiből kiderül hogyan találkoztak a meditációval, miben segítette az életüket, és hogy akkor most mit is kezdenek az új élményekkel.

Mindig felemelő és szívet melengető érzés számomra látni azt, amikor az emberek boldogan mesélnek arról, hogyan alakult át az életük, és hogyan talált utat benne a harmónia és a meditáció. Mint egy kis csobogó patakocska, mint egy kis forrás. Óvatosan és finoman a felszínre bukkan, egyre nagyobb teret kap, majd szépen elmos minden gondot és akadályt ami az útjában áll. Ez lenne igazán a fantasztikus, ha minél több ember élné át ezt, és maga mögött tudná hagyni egyre inkább a nyűgjeit, feszültségeit és az aggodalmait. Képzeld csak el, ha minden lakásra, minden családra jutna legalább egy meditáló ember! Mennyivel kellemesebb és boldogabb életet tudnánk úgy élni...

Nézd meg a videót és ismerd meg Heniék történetét, mert könnyen elképzelhető hogy hasonló tapasztalataid és érzéseid vannak Neked is. Ráadásul még egy remek év végi programról is hallasz majd a videóban. Ki tudja?! Lehet hogy éppen ez a program lesz a Te életedben most egy nagy mérföldkő! Bármi megtörténhet, addig is itt a videó:



A beszélgetésben említett program plakátját itt találod.
Nagyításhoz klikk a képre.



Az eseményről pedig még a Szekszárdi Értelmiségi Klub oldalán is olvashatsz, itt >>>

Találkozzunk Szekszárdon, dec. 10-én szombaton!
MEDITÁLJUNK EGYÜTT!

Wosinszky Mór Megyei Múzeum (könyvtár)
Szekszárd Szent István tér 26.
14 órától 16 -ig.

*****************************************************************************
FRISSÍTÉS: A program végül szuperül sikerült! Nézd meg videón itt >>
*****************************************************************************


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!