2010. december 19., vasárnap

Egy csodálatos este élményei

Itt a kolostoros blog életében, alkalmanként szoktam szervezni zárkörű, közös, mélyebb meditációkat. Azoknak az olvasóknak, akikről tudom hogy nem álltak meg az elméletnél. Ilyenkor egy konkrét időpontban, egy előre felvett mp3-as formátumú hanganyagot, azaz egy mélyebb meditációt együtt elvégzünk. Az ország különböző pontjain (sőt még külföldön is!), mindenki otthon, de egyszerre egyidőben. Sőt, már előtte pár nappal elkezdjük, alapozó, ráhangoló meditációkkal. Idén már kétszer volt ilyen, januárban és márciusban.

Idén a harmadik ilyen esemény pedig most, pár napja volt. Kb. 300 olvasó kapott rá meghívást, velük végeztünk el egy különleges, mély meditációs gyakorlatot. Az élménybeszámolókból pedig egy kis csokrot olvashatsz most itt:

* * * * * * *

...nagyon készültem rá , minden szükséges óvintézkedést megtettem annak érdekében hogy, senki se zavarja a meditálásomat, szóval tele izgalommal ültem le és kezdtem hozzá. Ebben az írásomban nem emelem ki a részleteket, egyet azonban kijelentek, csodálatos érzés volt bennem, éreztem a vibrációkat, és mintha nem is én lennék, megkönnyebbültem a meditáció végére, valamint felfrissültem, azért remélem eltudok könnyen aludni...

* * * * * * *

"Lehetne ömlengeni, dicshimnuszokat írni, meg minden egyebet, de az nem lenne igaz. Egyszerüen csak jó volt, mély, tele vibrációkkal és szeretettel, köszi szépen."

* * * * * * *

"...Egyszerűen szuper volt!!!!!!!! Örülök újfent, hogy rátaláltam a blogra! Pontban 8-kor kezdtem én is. Mikor elindult az egész és behunytam a szemem, elbőgtem magam, mert nagyon meghatott voltam hogy én is rész vehetek egy ilyen dologban. De aztán hamar "túl kellett lépnem" ezen mert jöttek a mantrák a gyakorlatok! Kicsit bele is zavarodtam néhol hogy most mi jön, és csak suttogni tudtam a mantrákat, de így is hatásos volt! Néhol annyira elmerültem a gyertya lángjában, hogy el is felejtettem, hogy jön a következő mantra. De végig tudtam követni az egészet, nem zökkentem ki.

Egészen addig nem éreztem különösebbet amíg nem jött el a Sahasrara csakra mantrája, éneke. Én nem különösebben szeretem az ilyen dalokat, kicsit furán is álltam hozzá, mikor meghallottam, de mondom túllépek rajta.... én nem tudom mi volt ebben a mantrában de egyszer csak beforrósodtam, az egész középső csatornám lángolt, és valahonnan nagyon mélyről felszakadt valami a lelkemben és végigsírtam az egész dalt.... de közben valami olyan mély erővel feltörő szeretetet, hálát és békét és végtelen boldogságot éreztem, hogy nem is bírtam a hanganyag végéig abbahagyni a sírást. Egyszerűen csodálatos és fantasztikus élmény volt! Nem is tudom így elmondani szavakkal, hogy mit éreztem. Talán a lélekállapotot tapasztaltam meg ami örök, nem tudom. De egy biztos! Akkora hatással volt rám ez a meditáció, hogy még most is beleborzongok ha rá gondolok az egészre... "


* * * * * *

"...először életemben nyitott szemmel meditáltam - egy kicsít féltem tőle - de sikerült. Hűvös szellőt nem éreztem, de viszont erősen a vibrációkat a jobb és bal kezemben. És ez a meditáció totálisan kivette a gondolataimat a fejemből. És utána annyira a meditáció hatása alatt voltam még, hogy nem volt más hátra, mint az hogy menjek az ágyba. És nekem úgy tűnik, még most is a meditáció hatása alatt vagyok.

Volna egy kérdésem: ezt a meditációt gyakarolhatom , jó nem minden nap, de esetleg egyszer hetente. Mondom miért, nagyon pörögnek a gondolataim, mivel én folyamatosan óriási konfliktusban vagyok-ez azt jelenti, egy bizonyos személyvel elalszom-éjszaka, ha felébredek azonnal azzal a személyre gondolom és reggel, ha felébredek szintén. És ez most megszünt. Már tegnap előtt elkezdtem az elégetési technikát használni, és az is nagyon segített nekem. Ezt is még nagyon gyakran kell ismételnem meg alkalmaznom. Még mindig élvezem ennek a meditációnak a hatásáit nincsenek rossz gondolataim tegnap este óta..."


* * * * * *

"Nálam is működtek a negativ energiák, elromlott a cd iró nem tudtam kiírni a meditációt, aztán sikerült kiirni. De mikor nekikészülődtem akkor lemerült az elem a lejátszóban. De végül sikerült megoldani de egész idő alatt eszembe jutott amit te is mondtál hogy a negativ erők dolgoznak. A meditáció remek volt, nagyon jó élmény volt, köszönet érte."

* * * * * *

"A reggeli teámat kortyolgatva, a tegnap este élményeit
idézgetem magamban. Különös volt. Más, új…. érzésben, tapasztalásban. Amikor elküldted az útmutató videódat, már akkor éreztem, hogy itt most valami egészen más történik majd. Nagyon-nagyon vártam, lelkesen készültem. Bár próbáltam nyugodt maradni, nem kis izgatottsággal ültem le este nyolckor…

De…… ahogy elindítottam a hanganyagot, meghallottam a hangodat – amiből vidámság, derű áradt - kezdtem megnyugodni, és máris éreztem a vibrációkat. A csodaszép zene aztán teljesen mély meditációba „ringatott”. Egyszer-egyszer még „betolakodott” egy-egy gondolat – de a hűs szellő végigsimította az arcomat, és minden rendben volt.

Nagyon szeretek mantrázni! Ilyenkor mindig felerősödnek a vibrációk. Nem zökkentett ki sem az, hogy nyitva volt a szemem, sem az, hogy közben mozogtam. Teljesen átéltem mindent! Azt, hogy átadom a TŰZNEK a negativitásokat. És itt történt valami, amit eddig még nem éreztem. Ahogy elkezdtük mondani… OM SWAHA…. és egyenként átadtuk a negativitásokat, minden megváltozott. A bal kezemben egyre erősebb szúrásokat éreztem. Az ujjbegyeim zsibbadni kezdtek. Szúrás és zsibbadás olyan szinten, hogy fájt! A tenyerem fölött, mintha örvénylett volna egy erő, ami nyomta. Aztán ez a kellemetlen szúrás, zsibbadás kiterjedt a lábamra. A sarkam, talpam, lábszáram, fel a térdemig, zsibbadt. Amikor a jobb kezemet emeltem a bal Nádimon, a bal tenyeremből szinte „húztam” azt az örvénylő erőt. Ilyet még nem tapasztaltam. Különös volt. És meleget éreztem.

Aztán jött a Sahasrara mantrája, majd a zene. És egy újabb élmény. A kezemben még mindig a fájdalmas szúrások, de mintha kezdett volna enyhülni. És aztán teljesen elmúlt, megszűnt. A lábamban is. Semmi fájdalom, semmi zsibbadás.
Hűs szellő járta át az egész testemet, de….. a jobb oldalamon sokkal intenzívebben! Olyan érzésem volt, mintha ketté vált volna a testem. Élesen éreztem a különbséget.
De már minden rendben volt. Jó ideig ültem még így, csendben, és nagyon ELÉGEDETT voltam. Nem találok jobb szót, amivel kifejezhetném az érzésemet. Ez az elégedettség átjárt, ettől boldog lettem....

...kétség sem fér hozzá, hogy sok negativitást ELÉGETTÜNK az este. De kérlek nyugtass meg, nem bennem volt ennyi ROSSZ, itt most valami KOLLEKTÍV tisztítás történt. Még annyit, nagyon jó volt ez a HAVAN, így együtt, még ha csak „virtuálisan” is. Amikor hallottam a gyufád sercegését, az olyan „közeli” volt... "


* * * * * *

"...Nehéz leírni azt az állapotot, amit a meditáció okozott, mert ahogy megfogalmaznék egy érzést, úgy érzem, hogy csak korlátozza azt, amit valóban átéltem. De talán valamiféle megkönnyebbüléssel jellemezhetném. Ja, és olyan álmaim voltak éjszaka....Soha nem emlékszem az álmaimra, most viszont... na nem részletezem, de őszinték voltak hozzám az álmok, és így nem is fájdalommentesek..."

* * * * * *

"Nagyon készültem a tegnap estére,és képzeld nagyon ritka az ilyen, de teljesen egyedül voltam itthon úgyhogy semmi nem zavart meg. A zenék fantasztikusak voltak,nem kerültem nagyon meditációs állapotba de az a tudat,hogy sokan együtt meditálunk különböző helyeken az nagyon jó érzés volt. Utána egyből el is aludtam,nehéz hét állt mögöttem,de ahogyan ma ébredtem az a boldogság leírhatatlan volt,az egész világot kedvem lett volna átölelni :), és ebben a hangulatban telt el az egész napom. Várom már a következő közös meditálást!"

* * * * * *

"Nagyon készültem a tegnap esti közös programra, mindent bekészítettem ahogy tanácsoltad. Sajnos nagyon görcsösen vártam az eredményt, magamat figyeltem, hogy „na mi lesz már, mit érzek?”, és ez teljesen tönkretette az élményt, pedig próbáltam lazítani. Pluszban a családi hozzáállás is nagyon negatív, de ezért nem okolok senkit, ettől még lehetettem volna sikeresebb.

Azért nagyon köszönöm a segítségedet, nagyra értékelem az igyekezetedet és a fáradozásodat, amit a közösség érdekében teszel, ilyen igazán önzetlen hozzáállással. Továbbra is készen állok a mélyebb elmerülésre, remélem egyszer bekövetkezik."


* * * * * *

"Sikerült úgy intéznem életem dolgait, hogy részt tudtam venni a pénteki közös meditáción! Ahogy elkezdtem kb. negyed 9-kor lenyugodtam, lecsendesítettem magam, az elmém. A mantrák tetszettek, de az igazság az, hogy nem éreztem semmit az alapnyugodtságon kívül. Aztán , amikor elértünk a negatívumok felsorolásához akkor képek jelentek meg a szemem előtt. Minden olyan esemény, ami nekem nem tetsző negatívumot hordoz magában, olyan volt mintha valaki képekben sorolná fel a negatívumokat, hogy mit mondjak.Nagyon jó érzés volt! Mintha kiürült volna a testem és a lelkem a szennytől, megkönnyebbülést éreztem! Aztán jött a katarzis legalább is számomra!

Ugyan is elértünk a meditáció végére és az elköszönésed után elindult a "ZENE"! Na, ott és akkor felszakadt bennem valami gát és elkezdett patakokban folyni a könnyem! Sírtam, de nem tudtam, hogy miért, hisz olyan jó volt a meditáció, nem voltam rosszkedvű stb. de a könnyem csak folyt a zene végéig! Valami csodálatos érzés volt, boldogságot, nyugalmat, egyensúlyt éreztem! A meditáció is nagyon jó volt, de a végén a ZENE, hát csak azt tudom mondani, hogy köszönöm, hogy lehetővé tetted számomra ezt az élményt!"


* * * * * *

"...ahogy tegnap elkezdődött a meditáció hamar elfelejtettem, hogy most sokan, meg mások is és ilyesmi...ugyan úgy, mint eddig csak követtem a szavaidat, és a csendbe olykor belopóztak gondolatok...mikor a negatívitásokat kezdtük mondani egyetlen dolog mozdított ki a nyugalomból, hogy így elsőre számomra kicsit gyorsan kellett csinálni és így nem mindig tudtam megfogalmazni...mindenesetre a 3-4. alkalomnál már belejöttem...egyszerűen nem akartam elhinni, amikor azt mondtad, hogy most elbúcsúzol...úgy éreztem, hogy épp hogy elkezdtük...amúgy végig nagyon határozott vibrációkat éreztem a gerincem környékén, amit még az előbb említett rövid zavarom sem tudott megszüntetni. És a mai délelőtt? Reggel újra meditáltam, mint általában...nagyon jól érzem magam! Azt hiszem megint egy lépéssel közelebb sikerült kerülnöm önmagamhoz. KÖSZÖNÖM !!!..."

* * * * * *

"...Már a hanganyag amit küldtél elötte, azt is meghallgatva felemelő érzés volt.A közös meditációra rácsatlakozva hatalmas erővel érintett meg. Az intsrukcióid alapján lépésről-lépésre tudtuk követni a többiekkel együtt. A zenék nagyon szépek voltak, főleg a legutolsó a legmeghatóbb számomra A mantrákat hallgattuk és mondtuk is. A tűznek való fellajánlást mindenki ügyesen csinálta. Utána nagy megkönnyebbülést éreztünk mindannyian. Szóval úgy ahogy volt jó volt az egész..."

* * * * * *

"...A meditáció maga nagyon rövidnek tűnt, ha nem tudtam volna, mennyi idő telt el én kb. 10 percesnek saccoltam volna. A vibrációk erősebbek voltak, sokkal erősebbek, mint amikor "egyedül" csinálom. A kezeimben éreztem illetve a fejem tetején, én odáig még nem jutottam el, hogy a csakráimat is érezzem. Miután vége lett, még folytattam egy ideig, csak úgy csendben magamban, úgy érzem igazán mélyre sikerült. Utána pedig aludtam egy nagyot.

A mantramondás volt hogy ment, volt hogy nem, kicsit nehéz felvenni ezt a ritmust, amikor elvesztettem a fonalat inkább csak hallgattam, de hatásosak az biztos, az ujjaimban felerősödtek a vibrációk. A mai napról annyit tudok írni, hogy reggel meditáltam egyet, amit őszintén szólva csak ritkán szoktam, pedig tudom "kellene", majd az egész délelőttöm eltelt a házimunkával. Ami viszont furcsa, hogy folyamatosan érzem a fejem tetején lévő nyomást, bizsergést, enyhe égő érzést, ezt én csak akkor szoktam érezni, amikor meditálok.... "


* * * * * *

".... Azzal kezdem, hogy úgy lett, ahogy mondtad, valóban történt néhány dolog, ami akadályozni akart az első közös meditációs élmény megszerzésében. Nem is részletezem, hét óra körül már úgy tűnt, minden rendben lesz, aztán egyszer csak borzasztó álmosság tört rám. (Nagyon csodálkoztam, éjjeli bagoly típus vagyok, sokszor még hajnali egykor is teszek-veszek) de sikerült leküzdeni, így pontban nyolckor elindítottam a hanganyagot, és csatlakoztam hozzátok. A fényképet, amit kaptam Tőled beletettem egy szép keretbe, és ma először tettem magam elé a meditációhoz. Ehhez nekem idő kellett, mert valahogy idegennek éreztem magamtól ezt...

... legfontosabb benyomásom az volt, hogy hihetetlen gyorsan eltelt az idő, néhány percnek tűnt csupán az egész. A nyitott szem, a mantrák, és az aktivitás nem zavart, nekem kifejezetten segítettek a meditatív állapot fenntartásában. A koronacsakra énekes mantrája gyönyörű, ahogyan a záró zene is. (Bár ezen nem vagyok meglepődve, minden meditációban amit megismertettél velem csodaszépek a zenék.) A zene végén még maradtam abban a nyugodt, nagyon kellemes állapotban, amit már az első percekben sikerült elérni. A gyertyákat hagytam, had' égjenek, ameddig akarnak, amikor maguktól elaludtak, kidobtam őket.

A negativitások átadásánál voltak pillanatok, amikor úgy éreztem magam, mintha úsznék. Könnyű voltam, és nyugodt. (érdekes, így utólag, hogy egy tűz elem meditációnál a vízben ringatózás nyugodtságát éltem át. :)) A lehető legjobbkor szólítottál fel arra, hogy adjuk át háromszor mindazt a negatívumot amit addig nem mondtunk ki hangosan, mert a következőn már talán gondolkoznom kellett volna, és az elmélkedés nem a barátja a lélekállapotnak :)

Nagyon jól éreztem magam visszatérve a mindennapokba, és a mai napom is nyugodt és harmonikus. Nem voltak elvárásaim a meditáció előtt, sosem gondoltam, hogy egyszer majd dimenziót ugrok, repülök, vagy megvilágosodok, a mindennapok örömeit szerettem volna mélyebben átélni, és a célom az első pillanattól kezdve az élet magasabb szintű élvezete volt. Ezt már néhány hét után elértem, így aztán azért meditálok naponta kétszer, hogy ez így is maradjon..."


* * * * * *

" ...A tegnapi Havan meditáción én is részt vettem. Ahogy írtad már, az előzményekben, készülődésben lettek érdekességek. Ezek a fránya negatív erők engem is mindenáron el akartak téríteni a pénteki időponttól. Pont dolgoztam volna este, de sikerült elcserélnem.Elhatároztam, hogy ott leszek, legyen bármi. Csütörtök este, mint valami lesből támadás kitört rajtam valami torokfájásos nyavaja ami magas lázzal párosult. Ez volt a legnehezebb, de jobban éreztem magam a gyakorlat után.
A Havan így is tetszett, jó volt a tudat, hogy sokan egyszerre meditálunk. Az egész fejem tetején erősen éreztem az energiát. Utána nem sokkal el is tudtam aludni. Legközelebb is ott leszek... "


* * * * * *

"...Nővéremnek nincs Internet otthon, ezt úgy oldottuk meg, hogy felhívott telefonon melyet kihangosítva a hangszóróhoz tettem... Bár intenzíven működtek, a negatív vissza tartó erők, mégis mind ketten rendkívül felemelő meditációs élményben részesültünk. (A telefon kapcsolat nehezen jött össze, engem a sky-pon zavartak meg.) Bizsergett a bőröm még a lábamon is, a annál a bizonyos utolsó zenénél! A hűvös fuvallatban is az este, volt részem először. A napot nem kezdem, és nem végzem az önmegvalósító gyakorlat nélkül így még utána azt is megcsináltam. Sokkal erősebben éreztem a vibrációkat, és azt hiszem éreztem a szívcsakrám. Számomra ez új érzés, tehát nem vagyok benne biztos...

... Nővéremnek fenntartásai voltak: mennyire tud ellazulni nyitott szemmel? A kétségei ellenére, teljes volt az ellazulás. Gerinc vonalon végig érezte a meleget, és egész testre kiterjedő vibrációt. Egy végtelen nyugalom és felszabadultság lett rajta úrrá. ( Később még táncra is perdült. Pedig egyedül volt otthon.) Ennyit dióhéjban, a többit szóban... "


* * * * * *

"...Egyetlen dolog, amit a meditáció alatt megtapasztalásként átéltem, az a bal kezem igen intenzív zsibbadása volt, amikor a negativ dolgokat égettük el. De nem éreztem sem megkönnyebbülést, se ellazulást, szóval semmi olyat, amit más alkalmakkor szoktam. Sőt nem igazán vágytam arra sem, hogy a zene után még tovább üljek csendben, hanem mintha arra vártam volna, hogy felálhassak és próbáljak minél hamarabb aludni. De az alvás sem volt egyszerű, sokáig forgolódtam. Ma reggel pedig úgy ébredtem, hogy tele voltam szorongással, negativ érzésekkel, és a sírás folytogatott. Valamikor délután éreztem egy kis megkönnyebbülést..."

* * * * * *

"Örülök, hogy írtál a visszahúzó erőkről a közös meditáció kapcsán, mivel éppen 7 óra 10 perckor kaptam egy telefonhívást, melynek kapcsán sürgős elintéznivalóm lett. Így már lemondtam a 8 órai közös indulásról, de igyekeztem a dologgal, s reméltem, hogy 9-ig be tudok kapcsolódni. Fél 9-re kész lettem, s kissé felturbózva, égő arccal, tele "repdeső" gondolatokkal ültem le. Persze még le kellett mennem gyertyáért, újra fel, nem volt gyufám, újra le, stb., de aztán elkezdhettem.

Először azt hittem ez nem fog menni, annyira fel voltam "dobva", de aztán az első zene teljesen "lehúzott". Olyan érzés volt, mintha lesüllyednék, s lassan-lassan megnyugodtam. Leginkább csak "voltam", a matnrákat nem is igen mondtam, a negativitások felajánlásánál viszont már aktivizálódtam.

Utána tettem a szokásos esti teendőket, nagyon jól aludtam, s szombaton egy nagyon erős, munkával töltött napra ébredtem, amit sikerült teljesen nyugodtan végigcsinálnom - egyébként nagyon stresszes vagyok-, s minden jól ment, hamarabb végeztem, mint gondoltam. Sajnos ma estére megint elfáradtam, s kipurcantam - jó lenne még egy negativitáselvonás :-)) "


* * * * * *

"Nagy nehezen, de részt tudtam venni én is a meditáción :). Már a meditáció előtti pozitív-negatív erők "összecsapásának" figyelemmel kísérése is egy kisebb élmény volt. Érzések szempontjából, nem tudok nagy dolgokról beszámolni, de ezen nem is csodálkozom, mert sajnos a vishuddimmal még elég nagy bajok vannak.

Azt viszont már a meditáció után észrevettem, hogy megszállt valami rendíthetetlen nyugalom, úgy éreztem (érzem még mindig), mintha én lennék a komplett elfogadás. Volt pár olyan esemény, amin általában felhúztam volna magam, de most csak átfolytak rajtam ezek a történések, minden negatív hozadék nélkül. Amit még észrevettem, az az, hogyha vágyom valami kisebb dologra, az elég hamar teljesül is - volt, hogy 10 percre rá, de általában pár órán belül (a meditáció óta 4-5 ilyen dolog történt). Azt hiszem ez valami olyasmi, mint amikor az ember beleül a kedvezőség hintájába - és önfeledten átéli a zuhanást és a felemelkedést is."


* * * * * *

"Nekem az este nagyon kellemes volt. Igaz éjszaka sokszor felébredtem, amit egyébként nem szoktam. Gondoltam még az éjszaka folyamán ,hogy holnap azaz ma biztosan fáradt leszek. Láss csodát nem hogy fáradt, de ígazán impulzív voltam egésznap ami rám nem jellemző, ha nem alszom végig az éjszakát.

Köszönöm, hogy létre hoztad ezt a közös meditációt Nekem sokat jelentett. A mai napom sokkal derüsebb,nyugodtabb és harmónikusabb volt a szokottnál. Máskor amikor meditálok nehezen megy az ellazulás. Most valamiért sokkal könnyebben ment. Szóval egyszó mint száz ma nagyon jó napom volt."


* * * * * * *

"...19 óra előtt pár perccel bekapcsoltam a gépet – gondoltam – még egyszer elolvasom az instrukcióidat. Átfutott rajtam a gondolat, hogy a negatív erők visszahúzása nálam nem jött be. Minden simán ment 19,2o-ig. Kb. ekkor küldted az utolsó figyelmeztető levelet. A gép egyet kattant és eltűnt minden. Ilyen eddig még egyszer sem történt és nem tudtam, hogy mit tegyek. Pánikba estem, hogy a nagy készülődés ellenére nem tudok részt venni a nagy eseményen. Mivel egyáltalán nem értek a számítógéphez, tanácstalan voltam.

Idegességemben csak szidtam magam, hogy a negatív visszahúzó erőkön nem lett volna szabad kajánkodnom. Ez a büntetésem. Kikapcsoltam-bekapcsoltam párszor és kb. 10 perc múlva, meg- könnyebbülésemre rendbe jött. Ez után már nem történt semmi bosszantó dolog. Simán ment a meditáció, ahogy leírtad. Kicsit lehangolódtam, mert a szokásos bizsergésen és a bal tenyerem melegedésén, illetve a korona csakra körüli bizsergésen kívül – habár most valóban intenzívebben éreztem – nem történt más. Igen stresszes egyén vagyok, ezért valószínű sok akadállyal kell még megküzdenem. Köszönöm az élményt, mert azért volt"


* * * * * * *

"Na, gyertyákat előkészítettem, szépen 8 után kicsivel elkezdtem a dolgokat. Az elején még bennem volt, hogy jajj, meditatív állapotba kéne kerülnöm minél előbb, amivel ugye csak az értem el, hogy távolodtam tőle. Aztán visszábbvettem ebből az igyekezetből, máris jobban ment minden. A kedvenc részem a negativitások felajánlása volt, bár helyben találtam ki őket, és néha nem jutott eszembe semmi (emlékszem, egyszer elég nehezen jött, de kitaláltam, mit fogok következőnek mondani (talán a bizonytalanság volt az), erre pont azt mondtad a te részednél... mondtam mosolyogva: "még egy ilyen ne legyen" :D), de élveztem.

Érdekes volt nézni, ahogy néhány negativitásnál alig mozdult meg a láng, néhánynál meg úgy lobogott, mint a zászló monszun idején. Nagyjából akkor lobogott jobban, amikor az adott negatívumból több volt bennem. Gyanús...

Aztán a 21 mantrás rész... mondogattam, de nem szeretem, ha olyan dolgot kell ismételgetni, amit nem értek. Azt a részt kifejezetten untam is :) Meg néha megfordult a fejemben, hogy mikor lesz már vége, de amikor mondtad, hogy elbúcsúzol, és jött a zene, akkor hirtelen meglepődtem, hogy ennyi? A zene alatt viszont mint valami robbanás, megint átéltem azt az érdekes érzést, hogy kezdek összesűrűsödni... aztán a felénél úgymaradtam. A zene az tényleg tetszett, bár elsőre azt hittem, a csoda nevezetű zenének egy feldolgozása, de nem. Összefoglalva kellemeset csalódtam magamban is, és a meditációban is :) A következőn is ott a helyem :)


* * * * * * *

"Köszönöm ezt a csodát. A meditáció fantasztikús volt. Meditáció közben nem nagyon éreztem sok mindent de utána az a megkönyebbűlés az a szabadságérzet. Egyszerűen boldog voltam. Talán ami egy kicsit zavart az utasitásokat egy kicsit gyorsak voltak nekem, gondolom csak nekem. Valami történt de mindkét telefonom, MSN, Skype minden egyszere szolt mindenki engem akart, sirni akartak a vállamon, mindenki egyszerre hívott, beszélni akartak velem. Én meg nyugodtan, türelemmel órákig vigasztaltam, tanácsokat ossztogattam. Olyan bölcseségek jöttek ki belőlem hogy én is meglepődtem. Annyíra fel voltam dobva hogy hajnalig fent voltam, nem voltam fáradt... "

* * * * * * *

"...Minden része, minden eleme az előzetes alapozással és tanácsaiddal felkészítve jól követhető volt. Ezért, s hogy ne legyek nagyon hosszú, most csak azt írom le, ami más volt bennem, mint eddig bármikor. Még soha nem néztem ennyi ideig meditációs állapotban a lángot, ... néztem, és az érzések csak jöttek, ... a sahasrara mantra alatt már teljesen megtelt a lelkem az érzéseimmel, szemem pedig a könnyeimmel...
És Te azt mondtad: "Becsukhatod a szemed." Hát innentől folyt a könnyem egészen a meditáció utolsó pillanatáig. Nem tudom meddig ültem még a néma csendben..."


* * * * * * *


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

.