2010. november 21., vasárnap

Shri Mataji az izmos nőkről

Idézet Shri Matajitól:

"Egyszer Amerikába látogattam és éppen Los Angelesben tartózkodtam. Meglepődtem, hogy sok olyan, ujjatlan blúzt viselő nőt láttam a repülőtéren, akiknek óriási izmaik voltak. Először nem értettem a jelenséget. Ezek az emberek úgy néztek ki, mint a nők, hosszú hajuk volt, de nagyobb izmaik voltak, mint az átlagos férfiaknak. Később elmondták nekem, hogy van ott egy női mozgalom, melynek célja, hogy a nők akkora izmokat fejlesszenek, ami felülmúlja a férfiakét. Tehát egy nagyon finom szinten a férfiak és nők között még mindig folyik a harc.

Mi szükség van arra, hogy harcoljunk az ellenkező nemmel, mikor a két nem tökéletesen kiegészíti egymást? Nem tudom, mikor fognak rájönni, hogy mindez teljesen hiábavaló. Ha a férfiak és nők a fizikai teljesítmények tekintetében versenyeznek egymással és nem az erkölcsi eredmények tekintetében, a gyermekek ugyanezt fogják eltanulni. A nőknek nem kell annyira figyelni a testükre, hacsak nem a testüket kell áruba bocsátaniuk, hogy némi pénzt keressenek.

Hasonlóképp a férfiaknak sem kell olyan sok időt fordítaniuk testük építésére, hacsak nem kell rögbit játszaniuk. Az is divat ma, hogy nagyon soványak legyünk, ami épp az ellenkezője annak, aminek elérésére a testépítők társadalma törekszik. A másik végletbe esnek, éheznek és néha anorexiában és mindenféle betegségben szenvednek. Meglepő, hogy lesoványodva sokkal inkább egoistákká válunk.

Egy sovány ember sokkal ingerlékenyebb, mint egy kövér. Ezt a rossz máj okozza. Az ember annyira kimerül, hogy egyrészt lesoványodik, másrészt rendkívül heves vérmérsékletű lesz. Ismerek embereket, akik remegnek, mert olyan soványak és nem tudják kontrollálni az indulataikat. Miközben dühüket kiadják, valóban úgy rezegnek, mint a babszárak. Ez bárkit megijeszthet, mert annyira elsápadnak, mintha hullát láttak volna."


Ha Neked is vannak nehézségeid az indulataid kontrollálásával, heves természettel vagy éppen a dühösséggel, akkor a Tudatos Légzésfigyelésen és az Alapmeditációkon túl, mindenképp ajánlom figyelmedbe a máj, indulat és hevességhűtő,
JEGELŐ TECHNIKÁT ITT >>

* ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** * ** *

egyebek:

--> NEM ZAVARSZ, és ne is kérj elnézést ha levelet írsz nekem, és ne is fogd vissza Magad emiatt! Nyugodtan írd meg, kétségeid, kérdéseid, bánatod, örömöd, vagy bármi egyebet, nem fogsz zavarni, és nem is fogsz feltartani! (sokan kezdik így, elnézést kéréssel a leveleiket, de ne tegyétek! Te se tedd! Ami jön gondolat vagy érzés, vagy tapasztalat vagy kérdés, nyugodtan írd meg!)

--> NE HARAGUDJ MEG, ha nem fogadom el a meghívódat különböző közösségi oldalakra való regisztrációk kapcsán. Nem a személyednek szól, ugyanis senkiét sem szoktam elfogadni. Ma már több ilyen közösségi oldal létezik, és napi szinten kapok ezekre meghívókat, de én nem annyira vágyódom oda, így nem szoktam ezeket elfogadni, sorry.

--> MISTER DUNCAN, az őrült angoltanár, a törökországi nyaralása után, most elkészítette legújabb videóját, amiben a csodálatos őszről készített egy anyagot az angolul tanulók részére, bemutava gyönyörű őszi, angliai tájakat. Itt találod >>

--> BÚCSÚSZENTLÁSZLÓI BETYÁR, azaz a Bödőcs A Vidék Dzsedikardja Tibor, a most már Karinthy Gyűrűs kedvenc humoristám új videója is felkerült a napokban netre! Jó szórakozást kívánok hozzá! Itt találod >>


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

.