2008. november 27., csütörtök

4 Végzetes Meditációs Akadály!

----------------------------------------

A meditációt és a spiritualitást keresők életében fellelhető leggyakoribb akadályok, amelyek távol tartják őket a meditatív élet, igazán csodálatos és felemelő élményétől!

----------------------------------------

A tanulmányban elolvashatod azt a 4 akadályt, ami ha a Te életedben is megtalálható, akkor egyre távolabb fogsz kerülni a meditatív élet semmihez sem hasonlító, igazán felemelő és örömteli napjaitól!

- Ezt a tanulmányt azoknak ajánlom, akik egyre komolyabban gondolkoznak a meditáció lehetőségéről. Azoknak akik az életüket alapjaiban szeretnék rendbe tenni, és már el is indultak ezen az úton, még ha csak pár lépéssel is. Ez a tanulmány nagy segítség lesz számukra abban, hogy már most az elején felismerjék azokat a Végzetes Akadályokat, amelyek rájuk leselkednek, és csak arra várnak hogy végleg letérítsék Őket a meditáció útjáról!

- Viszont nem ajánlom azoknak akik úgy érzik, hogy Őket bizony semmi le nem térítheti a meditáció útjáról, mert ha ők egyszer eldöntöttek valamit, akkor bizony azt végíg csinálják ha törik, ha szakad...
(csinálják, sok sikert!)
Azoknak sem ajánlom, akik már ismerik egyéb írásaimat, és fanyalogva tekintenek a stílusomra, a meditációhoz nem eléggé méltónak, vagy éppen nem eléggé emelkedettnek tartják! Nekik sem való ez a tanulmány, mert most ebben is megpróbálom a lehető legközvetlenebbül, és a legérthetőbben átadni az ismereteimet.

- Ha elolvasod ezt a tanulmányt, és akár csak 1 akadályt is észreveszel magadon, és a jövőben megpróbálod azt kijavítani, akkor már az egy nagy lépés lesz a meditatív, és kiegyensúlyozott élet irányába. Ezáltal nem csak önmagadnak fogsz örömet okozni, hanem mindenkinek a környezetedben! (család, kollegák, barátok, szomszédok...) Ha Te jól érzed magad a bőrödben, az hatással lesz mindenkire körülötted !

- Ha legyintesz és kihagyod, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy a 4, Rád Leselkedő Végzetes Akadály a meditációs és spirituális fejlődésed minden percében egy szemellenzős, vaksi ellenfelet fog Benned látni!!!
Hidd el, engem is ugyanúgy környékeznek ezek, de legalább mára már eljutottam oda, hogy egyre többször észreveszem őket.
Elmehetsz csupán egy legyintéssel is egy jótanács mellett, de miért tennéd, ha ezzel segíthetsz magadon?

Most olvashatsz egy kis ízelitőt itt arról,
hogy miként épül fel a tanulmány,
és hogy nagyvonalakban miről lesz szó benne.

----------------------------------------------------------------------------------

részlet a 4 Végzetes Meditációs Akadály című tanulmányból:

Akadály #1
A FÉLKARÚ ÓRIÁS

Az egyik legveszélyesebb és legbecsapósabb akadály az, amelyiket úgy neveztem el, hogy A Félkarú Óriás. Azért nagyon becsapós, mert egy bizonyos szintig segíti az utadat, a felemelkedésedet, viszont egy pont után ha nem találod meg vele a kellő összhangot, akkor már csak gátolni fog! Ez pedig nem más, mint a......

Akadály #2
ÚSZÁS ÁRRAL SZEMBEN

Ez az akadály a meditációs fejlődésed másik nagyon veszélyes ellenfele! A meditációban történő mélyebb tapasztalások megélésének, és a kiegyensúlyozott, boldog élet elérésének ez az akadálya, sajnos egyre több ember életében van jelen.....

Akadály #3
DZSÚDÓZOL VAGY KARATÉZOL?

A korábbiakban említett úszós példához hasonlóan, most egy küzdősportos hasonlattal szeretném megvilágítani ezt az akadályt. Ez az előzőekhez hasonlóan, szintén teljes mértékben le tudja téríteni a meditáció iránt érdeklődőt a helyes útról.
Kiből lesz Nagymester?
Tedd fel magadnak ezt a kérdést a következő történet után!.....

Akadály #4
AZ ÖSSZETÖRT TÜKÖR

Kapaszkodj meg, mert előbb-utóbb szembesülnöd kell a ténnyel, hogy a meditatív élet legnagyobb akadálya Te magad vagy! Vagyishogy a......


#Bónusz Jótanács
A KARMA TÖRVÉNYE

Ez a "Polaritás törvénye" vagy szanszkrit nyelven a "Karma Palam"
(a cselekvés gyümölcsei), ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy......

----------------------------------------------------------------------------------

HOGYAN JUTHATSZ HOZZÁ
A 4 VÉGZETES MEDITÁCIÓS AKADÁLY

című, az életedet, és az önismeretedet
nagy mértékben segítő tanulmányhoz?

Nagyon egyszerűen! Regisztrálj itt jobb oldalon, a blog menüsorában, a BLOGHÍREK-re, és már meg is kapod a linket, ahonnan letöltheted!

Bármikor újraolvashatod, ha nehéznek éreznéd az életed.
Visszatérhetsz hozzá, hogy megvizsgáld,
vajon nem a 4 Akadály közül háborgat valamelyik?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ha eljutottál idáig az olvasásban,
akkor számomra az azt jelenti,
hogy komolyan foglalkoztat
Téged a kérdés, a jobb, békésebb,
és meditatívabb élet lehetősége.

Reménykedem benne,
hogy megoszthatom Veled is, ez irányú
ismereteimet, és A 4 Végzetes Meditációs Akadály
című tanulmány igazán segíteni fogja az életedet!

Reménykedem abban is,
hogy ezáltal - ha kicsit is - de hozzájárhulhatok,
az egyre tudatosabb társadalom fejlődéséhez,
aminek ha már itt vagy, Te is része vagy!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Nincs más hátra, jelentkezz a BLOGHÍREK-re,
és már olvashatod is a tanulmányt
Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

.