2012. július 19., csütörtök

A meditatív figyelem finomságairól

Örökérvényű témák kerültek említésre a 35 évvel ezelőtti előadásban, a meditatív figyelem finomságairól. Vannak témák amelyek korszakokon átívelő alapigazságokról szólnak, és mindig megvan az aktualitásuk. Ez is pont ilyen.

"Segítenetek kell másoknak is a felemelkedésben, és emlékeznetek kell arra, hogy ehhez a ti figyelmeteknek is az Atmán kell lennie. A lelketeken, Istenen, teljes egységben Vele ebben az örömben."

Shri Mataji Nirmala DeviEljött a meditáció ideje
>>Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!