2011. május 3., kedd

16 meditációs cikk, a harmónikusabb életért

Elutazom. Részt veszek egy meditációs szemináriumon, amiről itt a blogon is be fogok számolni majd bővebben. Azonban addig is, hoztam egy kis olvasnivalót Neked. Amolyan harmóniát alapozó, és lélekemelő típusú meditációs cikkek gyűjteményét.

Jópár éve már hogy lehetőségem van több online magazinban és életmód portálon is publikálni, cikkeket írni az olvasók részére. Kissebb nagyobb rendszerességgel igyekszem olyan könnyen emészthető kis cikkeket írni, ami közelebb hozhatja az érdeklődőket a meditáció világához. Oda, ahol a belső csendből, a belső harmóniából merít erőt az ember, és emelkedettebben tudja megélni a hétköznapok kihívásait.

Én hiszek abban, hogy ha egyre többen ráhangolódnak majd a meditatív élet "ízére", akkor egy sokkal kellemesebb létformával tudjuk majd megajándékozni mind önmagunkat, mind másokat. Ez a cél vezérelt ezeknek a korábbi cikkeknek az írásánál is. Fogadd sok szeretettel az Őr, "vendégírásai" gyűjteményének egy csokrát:

- Viszonyunk önmagunkhoz és a világhoz >>>

- Hogyan nyerheted el az igazi szépséget? >>>

- A kiegyensúlyozott élet 7 titka >>>

- Kiút az emberiség zsákutcájából >>>

- Jógik 10 parancsolata >>>

- Hogyan forintosíthatod a meditációdat? >>>

- VálságMeditáció >>>

- Mesterszakácsok spirituális titka >>>

- 2010 a tudatosság éve >>>

- A Sherlock Holmes meditáció rejtélye >>>

- Spirituális kufárságról >>>

- Bölcs hegyi guruk a városba költöztek >>>

- Meditáció kontra vizualizáció >>>

- A meditációra vágyók 3+1 fő típusa >>>

- Divathullámok a spiritualitás világában >>>

- Isteni diplomácia a torokcsakránkban >>>

- Mézek, méhek, összefüggések >>>


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Netközelben sem leszek egy darabig (ha mégis sikerül, akkor tuti beköszönök) úgyhogy a beérkezett levelek megválaszolása picit eltolódik, de mindegyikre írni fogok előbb-utóbb! Ja, és képzeld, Michaelék ismét utánam nyomoznak, ráadásul KIT-nek megint csak jó a "szimata"! NÉZD MEG videón Őket! >>>


Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!