2009. június 28., vasárnap

Nem leszek tovább Colombo! - (programajánló)

Azt a szivarvéges balonkabátos, öregkocsis, hosszúfülü kutyamindenit!

Most esett csak le, hogy kezdek már kicsit Colombosodni. A nyomozó szinte minden részben megemlíti a feleségét, de még egyszer sem láthattuk!

Pedig kiváncsi lennék, melyek azok az utolsó, ajtóból visszaforduló
"..legvégül még azt hadd kérdezzem meg.." típusú, igazán lényegre tapintó kérdései, amit a feleségének szokott feltenni! (-: Itt a blogon már tőlem is többször hallhattál a páromról. Nem szeretném hogy őt is, amolyan colomboi homály fedné, ezért most reflektorfényre, azaz kolostoros blog megvilágításra kértem föl.

Egyetlen egyszer jelent csak meg eddig a blogban. Ha szemfüles olvasó voltál, akkor az olaszországi, nemzetközi meditációs szeminárium beszámolójában találkozhattál már vele. Viszont most felkértem egy interjúra, hiszen egy olyan különleges programajánlót hozott Számodra, amely a Föld másik feléről származik. Olyan egyedülálló művészi előadásról lesz szó, amelyet eddig az elmúlt években, itt Magyarországon, csupán pár száz ember láthatott élőben! Most talán majd Te is!

A dolog exluzivításáról, aktualitásáról, kapcsolatáról a meditációval, a művészi ínyencségéről, és finomságairól szól ez kis interjú. Ajánlom figyelmedbe, a 4. perc vége felé, a fejmozgást! ;-)



KUCHIPUDI táncbemutató 2007-ből, részletek itt >>



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

ui: Találkozzunk a Keleti Népek Fesztiválján Egerágon!
Részletes program itt >>
2009. július 11-12