2014. szeptember 26., péntek

Ősi Tudás Új Köntösben


Ősidők óta kutatjuk. A Tudást. Mindig másfélét.

Felegyenesedés, két lábra állás
Ennek a tudásnak, képességnek a megszerzése már jó rég volt. De sikerült. Aztán hogy éles lándzsákat és kőkorszaki fegyvereket tudjunk készíteni a vadászathoz. Vagy megtanuljuk melyik a mérgező, és melyik a nem mérgező bogyó. Földművelés, állattartás. Mindenféle tudás. Muszáj volt megszereznünk. Muszáj volt tovább adnunk. Az életünk múlt rajta. A fejlődésünk.

Közösségbe rendeződtünk
Falvakba és városokba. Kereskedtünk, művészkedtünk, bolygókon tűnődtünk, vándoroltunk, földrészeket felfedeztünk. Aztán rájöttünk arra is, hogy a Föld gömbölyű. Micsoda felfedezések, micsoda évszázadok! Közben persze megtanultuk azt is, hogyan kínozzuk egymást. Hogyan gyilkoljuk egymást. Mérgek, fegyverek, hadászati tervek és egyebek.

A Tudás eleinte szájról-szájra járt
Pletykák, mesék, történetek, tanítók és kóklerek, hozták-vitték, finomították, csiszolták, bővítették, vagy épp csak rendszerezték. Megtanultunk beszélni, számolni, olvasni és írni. Rögzült a Tudás. Nemcsak az elménkben és a lényünkben, hanem már papíron is. Leírták. Tekercsek születettek, kódexek, papírkák és könyvek. Eldugták, elrejtették, hamisították, terjesztették, fordították, bővítették, majd egy idő után már sokszorosították.

Megtanultunk nyomtatni
Könyvet, újságot, szórólapot, képeslapot, plakátot, hirdetményt, és mindenféle papírlapot. Hogy terjedjen, mint a tűz! Hogy mindenki hozzájusson az információhoz. A Tudáshoz. Hogy tisztában legyél vele, mikor van a mise. Kire kell szavazni. Mikor van a vásár. Mennyibe kerül egy ló, a gabona, a kávé, a cukor, az ezüst, az arany, vagy a kereskedőhajók társaságainak részvényára.

Külön nyomtatványok
Mesék kerültek nyomtatásra. Klasszikus történetek, kották, zeneművek, imák, vallásos szövegek. Elkülönültek a tudományok, és külön nyomtatványaik lettek. A biológusok, a kémikusok, a közgazdászok, a csillagászok, az irodalmárok, a kutyaidomárok, a horgászok, a jogászok, vagy épp az orvhalászok. Mindenkinek megvolt már a maga nyomtatványa. Voltak titkosak, nyilvánosak, rejtett üzenetet tartalmazóak, kódoltak, ritkák és eldugottak. A Tudás és az információ nem állt meg.

A zarándoklat
Régen elzarándokoltál a Tudásért messzi helyekre. Szakmai inaséveket töltöttél távoli városokban, országokban. Ott ha kiálltad a próbát, befogadtak, és hosszú évek alatt elsajátíthattad a szakma csínját-bínját. Hogy haza menj, és tökélyre fejleszd. Hogy utána Te fogadhasd az inasokat. Ha az emberiség finomabb szintű tudására vágytál, távoli Mesterek barlangjaiban nyerhettél beavatást. Ősi spirituális szövegek megismerésével és tanulmányozásával próbáltál betekinteni a Nagy Titokba, a "Színfalak" mögé. Szent helyek, templomok, barlangok, klubok, szeánszok, tanárok, tanítók, mesterek, guruk fogadták a tanítványok újabb és újabb generációit. Hogy átadják Számukra. A Tudást.

Változik a világ
A nyomtatványok és a zarándoklatok mellett ma már kialakult egy új dimenzió. Nincs határ, nincs korlát. A kódexmásolók hideg kolostori életükben, fáradtságos és hosszú évek alatt másolták a könyveket. Utána lovasszekerekkel hónapokon keresztül juttatták el távoli helyekre. Ma már csak egy gombnyomás. 1 kódex, 10 megabájt, gmaillel 1 másodperc, 10 000 kilométer, egy szempillantás.

A Tudás Új Korszaka
Persze ha zarándoklatra vágysz, inasévekre, lemondásra, és a távoli mesterek barlangjainak beavatására, arra is van lehetőség. De az út előtt ha mégiscsak inkább szétnéznél a Tudás Új Korszakában, akkor ajánlok Számodra egy igazán tanulságos, és modern felfedező túrát!

A Sorsunkat nem tudjuk megkerülni
A Tudást pedig muszáj volt megszerezni. Muszáj megszereznünk, muszáj tovább adnunk. Tégy Te is így! Az előtted érkezők, és az utánad jövők hosszú sorában foglald el a helyedet Te is, és ismerd meg a Tudást! Ősi, csupán új köntösben van. Ennyi, semmi más:

www.kundalini.hu

(HASZNOS TIPP: Iratkozz fel a kundalini oldal hírlevelére is, hogy elsők közt értesülj a Tudás újabb és újabb részleteiről!
Ne maradj le! Ne maradj ki!)

Ha már sikerült két lábra állnunk, haladjunk hát tovább...Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!