2014. szeptember 9., kedd

Két típusú ember van


- Az egyik alig várja hogy valami új dolog történjen az életében.

Új emberek, új helyzetek, érdekességek, tanulni, megismerni, felfedezni való új dolgok, helyszínek, emberek és élmények.

- A másik típus szereti a megszokott dolgokat.

A jól bevált, kipróbált, megismert és már szokott dolgokat. Maradjon minden a régiben, nyugiban, ami működik azon miért változtatnánk.

Mind a két típusnak meg van a maga előnye és hátránya. Azt is érdemes látnunk, bármelyik típushoz is tartozunk, az életben néha az egyik, néha a másik hozzáállást kell elővennünk. Különben ha nem így teszünk, akkor valahogy a fejlődés és a harmónia megtörik. Néha mozdulni kell tudni, néha pedig megállni. No de

hogyan "mozduljunk meg" amikor mi "ücsörögni" szeretnénk?

vagy

hogyan legyünk képesek "leülni", amikor mi inkább "száguldoznánk"?

egyáltalán hogyan ismerjük fel, hogy mikor épp mire van szükségünk?

Ezekről, és rengeteg egyéb
hasznos dologról hallhatsz most ősszel
bővebben itt >>

Remélem jól fogod magad érezni a programokon, és életedben a Tudatosság, a Harmónia, az Önismeret és a Spiritualitás, egy sokkal magasabb szintre fog most lépni!

Ha már itt jársz, és olvasod ezt a Kolostoros Blogot, akkor ne állj meg! Lépj végre most már Te is a következő szintre >>

Hozzon most ez az Ősz Áldást, Felismerést,
Meditációt és Boldogságot az Életedbe!

Hajrá, én szurkolok Neked!

****************************************
Ráhangolódásként addig pedig
ajánlom ezt, klikk ide >>
****************************************A Kolostor Őre

Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!