2014. szeptember 16., kedd

Elhordjuk

Az egész hegyet.

Nem egy nap alatt. Nem két nap alatt. De elhordjuk. Az arrogancia hegyét, a szomorúság hegyét, az ostobaság hegyét, a tudatlanság hegyét, az agresszió, a félelmek, a kétségek, a bánat és a reménytelenség hegyét. Elhordjuk. Napról-napra, évről évre.

Hogyan? Itt kiderül >>

Rád is vár néhány maréknyi föld, remélem velünk tartasz!

Köszöntsük a hordárokat!

Az erőseket. A kitartókat. A nyugalmat teremtőket. A nem szokványos embereket. Azokat akik másképp látják a dolgokat. Akik békére vágynak. Akik meditálnak. Akiket nem értenek mások. Akiknek harmóniájára és erejére sokan vágynak. Köszöntsük azokat akik tisztán látnak. Akik megváltoztatnak dolgokat. Átalakítják a világot. A csendes hordárokat. Felnézünk rájuk. Büszkék vagyunk rájuk. Te is itt vagy, Te is hordod barátom.
Ezért boldog vagyok, és gratulálok!

A hegyről a hírlevelet pedig itt találod >>Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!