2012. augusztus 5., vasárnap

Legyél a jelenben! Ott vár a boldogság.

"Az emberek nagy része boldogságra vágyik, csak sajnos nem tudja hol keresse. Pedig itt van velünk a jelen pillanatban, csak mi általában másfelé keressük. Erről szól ez a cikk, merre is és hogyan tévelyeg az ember. Ha pedig észrevesszük a "zsákutcáinkat", akkor már könnyebben találhatunk ki belőle, hogy végre most már valóban elérjük a boldogabb és békésebb élet állapotát."

Tovább, a legújabb cikkemhez klikk az alábbi portálokra:

Royalmagazin >>

Kakukk >>

Filantropikum >>

Tudatoslét >>

Nőiportál >>

------------------------------------
Ami a cikkből kimaradt
------------------------------------

A témával kapcsolatban felmerült egy olyan vélemény/hozzáállás is, hogy már múltban elszenvedett sokk-okat és problémákat ki kell beszélni magunkból, meg fel kell dolgozni stb. stb.

Én ezzel részben egyet is tudok érteni, csak a legtöbbször egyáltalán nem a problémának a megoldáskeresése a cél az embereknél, hanem inkább a probléma és a sérelmek "rágása". Tehát "kibeszélésen" nem azt akarják hogy megoldást keressenek, lezárják a dolgokat, túllépjenek rajta, hanem újra és újra okot keressenek a szenvedésüknek, ezért folyamatosan újra és újra a figyelmükbe helyezik a szenvedésük okát.

Az a helyzet hogy ilyenkor valójában a baloldali energiacsatornájuk van teljesen leterhelve negativitásokkal, és ez az, ami a múltban tartja a figyelmüket. Tehát valójában alapvetően a szenvedés, a nyüglődés állapotában vannak, csak keresnek hozzá okot is. Azt meg nem nehéz találni, mert mindannyiunknak vannak sérelmei, ha más nem, hát a zöldséges az utcában, a politika, a gazdaság, a buszsofőr, csakhogy személyesebb dolgokat ne is említsek. A baloldali energiacsatornában lévő negatívitás mindig talál okot a szenvedésre, a letargiára, és a búskomorságra.

------------------------------
Most akkor mi legyen?
------------------------------

Semmi. Vagy ha mégis inkább változtatni szeretnél, akkor szerintem keresd meg magadban az egyensúlyt, a harmóniát, a békességet és az örömöt. Ehhez pedig tökéletes "segítőd" lesz a meditáció, hiszen "Ő" fog igazán a jelenbe hozni. Lehet ezt Elméből is Akarni, meg Egóból is Csinálni, de ezek helyett sokkal finomabbszinten kell tudnunk rendbehozni a dolgokat, és ebben segít a meditáció lágysága és finomsága. Szerintem kezdd itt >>>  aztán kattints át ide >>>



Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!