2012. augusztus 22., szerda

Reggeli meditációs gyakorlat, hanganyag

A kolostoros blog egy szűkebb (néhány száz fős) csoportjával, az aktívan meditálókkal áprilisban volt egy  közös reggeli meditációnk. Ennek hanganyagát hallhatod most itt majd a videón.

"Bravóóóóó, gratulálok ehhez a csodálatos anyaghoz, a lelket simogató jó zenék, jó szöveg, szóval nagyon tetszett. Sajnos az elején leállt az egész, újra kellett töltenem, de utána már nem volt semmi probléma. Az egyik zenén sírtam a másikon táncoltam, most nagyon könnyű vagyok, nyugodt és vidám. Úgy döntöttem, hogy minden héten egyszer erre az anyagra meditálok"

* * *

"Ez volt életem eddigi legjobb meditációja. 4-5 alkalommal éreztem bizsergést, vibrációt az egész testemben. Elóször, amikor Sri Mataji nevét említetetted. Úgy éreztem, hogy ö is velünk van, illetve azt, hogy bennem van. Hiszen minden EGY. Minden vasárnap reggel ez lesz az ünnepi medicióm."

* * *


" ...köszönöm, ez egyszerűen csodálatos volt. Nemigen lehetne szavakkal leírni. A zene felemelő, olyan szelídséget éreztem. Úgy ahogy van tökéletes, a vibrációk áradnak és az élet szép."Ha jól esne egy kis nyugalom, feltöltődés, megpihenés, relaxálás, akkor klikk a videóra, és meditálj velünk Te is!
Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!