2012. július 30., hétfő

Sahaj Samadhiról Shri Mataji Nirmala Devi

...és az azt megelőző két szintről, és egyéb tanulságos dolgokról beszél Shri Mataji, a közel 30 évvel ezelőtti előadásban.

Az egyik kedves kolostoros blogolvasó, Orsi közreműködésével készült a fordítás. A múltkor már, a "Mi az életed célja?" videónál is közreműködött, azonban a mostaninál volt egy érdekes megfigyelése is. Írta hogy Benne azért van még némi dilemma Shri Matajival kapcsolatban, azonban van egy különös dolog is amit észrevett:

-------------------------------------------------------------------------------

"...egy érdekes dolog mindenképpen megragadta a figyelmemet. Amióta fordítom, úgy alakult az életem, hogy elég sok teendőm van, mindenféle hobbi tevékenységek, utazás, esküvői meg-
hívásoknak teszünk eleget, tehát nem szakítottam annyi időt a meditációra mint ez előtt. Ennek ellenére amikor meditálok az annyira intenzív hogy magam is meglepődök rajta. Bizsereg mind két tenyerem volt hogy az egész arcom, érzem a fuvallatot is mindent..... ez régebben, a fordítások előtt, amikor gyakrabban meditáltam nem volt.

Tehát még az is lehet hogy Shri Mataji energiái dolgoznak ilyen pozitívan, hogy még egy fordítandó szövegen át is "hatnak"? "


Bátori Orsolya
-------------------------------------------------------------------------------

Klikk a videóra!





Üdv
A Kolostor Őre


Csak Könnyedén

*******************************************************************************
A MISSZIÓ --> Hiszek abban hogyha minden családban lesz legalább egy, rendszeresen meditáló ember, az mindent meg fog változtatni! Türelmesebb, megfontoltabb, és sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az ország. A célom az hogy ez összejöjjön, hiszen ez mindannyiunk érdeke is. Egy sokkal tudatosabb, emelkedettebb és kedvesebb társadalom már igazán ránk fér végre. A kolostoros blog egyszerű, és pénztárca kímélő eszközeivel, na és az internet segítségével ez könnyen elérhető. Ha tetszett ez a mostani bejegyzés, értékesnek, humorosnak, vagy éppen elgondolkodtatni valónak találtad, akkor mindenképp küldd tovább most másoknak is! HAJRÁ!